Libnet.ro
UNICEF

11:45

Emotii mari pentru celebrul actor! A FOST OPERAT urgent de o tumora! Vestile nu sunt deloc BUNE

B1 B1,
Emotii mari pentru celebrul actor! A FOST OPERAT urgent de o tumora! Vestile nu sunt deloc BUNE

Festi proaste pentru fanii celebrului actor american Will Smith. GABRIEL COTABITA, GASIT FARA SUFLARE! DIN PACATE A PIERDUT LUPTA! IMAGINI GREU DE PRIVIT GALERIE FOTO) Artistul a fost operat de o tumoare. continuă pe B1

EMOTII MARI pentru Florin Piersic! Fanii sunt in lacrimi! Pe scena a coborat Duhul Sfant

Fanii marelui actor Florin Piersic au avut sansade-a a vedea un spectacol incendiar sustinut in Israel. Artistul a sustinut mai multe spectacole, la Tel Aviv si Haifa, fiind intampinat de publicul roman.

Da, este vorba despre CANCER: Marele actor a fost operat de URGENTA! Anuntul facut in urma cu putin timp. Milioane de fani sunt socati (FOTO)

Actorul si cantaretul american Will Smith a fost operat de o tumoare precanceroasa aparuta in colon, detectata in timpul unui control de rutina, potrivit contactmusic. com.

Ciclistul Chris Froome a fost operat din nou la sold si la cot

Ciclistul britanic Chris Froome a fost operat, vineri dimineata, la Saint-Etienne, pentru scoaterea .

VIDEO Will Smith a fost operat: care este starea actorului

Actorul si cantaretul Will Smith, in varsta de 51 de ani, a fost operat de o tumoare precanceroasa, descoperita in timpul unui control de rutina. Starul a filmat interventia si a facut-o publica pentru a-i incuraja pe oameni sa nu-si neglijeze sanatatea.

APARITIE MISTERIOASA la inmormantarea lui LEO IORGA! Celebrul ACTOR DISPARUT a fost VAZUT in multime! Toti au ramas MASCA

Regretatul artist Leo Iorga este inmormantat, marti, la cimitirul Bellu. Multa lume s-a adunat sa-l conduca pe ultimul drum. in multime a fost vazut chiar fostu actor Ovidiu Cuncea, care a renuntat la viata.

Simona Halep, aspru taxata dupa Turneul Campioanelor. Motivul pentru care a fost criticata: Sa renunte sa fie sefa echipei ei!

Simona Halep a fost aspru taxata dupa Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Motivul pentru care a fost criticata si i s-a spus sa renunte la a mai fi sefa echipei ei. Simona Halep, aspru criticata dupa decizia anuntata in urma Turneului Campioanelor Simona Halep a fost eliminata in ultimul meci al sezonului de jucatoarea ceha .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )