Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actorul Robert Pattinson ar fi fost testat pozitiv pentru COVID-19. Filmarile la The Batman au fost amanate pentru moment

B1 B1,
Actorul Robert Pattinson ar fi fost testat pozitiv pentru COVID-19. Filmarile la The Batman au fost amanate pentru moment

Actorul Robert Pattinson, cunoscut cel mai bine pentru rolul din Twilight a fost testat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Astfel, filmarile pentru Batman vor fi pentru moment amanate, informeaza. continuă pe B1

Dwayne The Rock Johnson: Am fost testat pozitiv pentru coronavirus, alaturi de sotie si copii

Dwayne The Rock Johnson a fost infectat cu COVID-19. Sotia si cei doi copii ai sai sunt, de asemenea, pozitivi pentru coronavirus.

Soc in lumea fotbalului! Neymar a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Care e starea brazilianului

Temerile oficialilor de la PSG au fost confirmate. Neymar jr. a fost astazi testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta jurnalistii de la LEquipe. la fel ca si alti trei colegi ai sai de la campioana Frantei. Leandro Paredes si Angel Di Maria sunt ceilalti jucatori depistati pozitiv. Din primele informatii oferite de sursa citata, cei .

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu Covid-19

La cei 84 de ani ai sai, fostul premier italian, Silvio Berlusconi, a testat pozitiv pentru noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, au confirmat surse apropiate acestuia, precum si medicul sau, transmite agentia de.

Berlusconi a fost testat pozitiv la Covid-19

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, a fost testat pozitiv la coronavirus, relateaza Reuters.

VIDEO Dwayne The Rock Johnson si familia sa au fost depistati pozitiv pentru Covid

Actorul hollywoodian Dwayne The Rock Johnson a anuntat miercuri ca el si familia sa au primit rezultate pozitive la testele pentru noul coronavirus.

VIDEO Robert Pattinson, noul Batman, infectat cu coronavirus

Robert Pattinson a fost testat pozitiv la coronavirus, ceea ce face ca filmarile filmului The Batman sa fie suspendate, relateaza Reuters, citand Vanity Fair si Hollywood Reporter.

Un tenismen de la US Open, testat pozitiv cu COVID-19. Ce se intampla cu turneul

Francezul Benoit Paire, cap de serie 17, a fost testat pozitiv cu coronavirus inainte de inceperea turneului US Open. Benoit Paire, testat pozitiv cu COVID-19 Paire era programat sa joace.

CORONAVIRUS |Primarul minicipiului Bistrita a fost diagnosticat cu COVID-19

Primarul minicipiului Bistrita a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Ovidiu Cretu este internat la Spitalul Judetean de Urgenta din oras, iar prerogativele sale au fost preluate, incepand de.

CORONAVIRUS |inca un focar de COVID-19 in Liga I: Trei oficiali de la CS Universitatea Craiova au fost testati pozitiv (VIDEO)

Un nou focar de coronavirus in Liga 1. De aceasta data clubul lovit de virusul SARS-CoV-2 este CS Universitatea Craiova. Patru oficiali au fost testati pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre presedintele.

Neymar a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce s-a intors dintr-o vacanta in Ibiza

Paris Saint-Germain a anuntat ca trei dintre vedetele echipei au fost confirmate cu noul coronavirus. Cei trei jucatori infectati sunt Neymar, Paredes si Di Maria, potrivit LEquipe. Conducerea clubului sportiv crede ca cei trei s-au infectat dupa o vacanta in Ibiza.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )