Libnet.ro
UNICEF

21:00

Adelina Pestritu, prima aparitie dupa anuntul ca are COVID-19

ADPM ADPM,
Adelina Pestritu, prima aparitie dupa anuntul ca are COVID-19

La aproape doua saptamani dupa ce a anuntat faptul ca are COVID-19 si a disparut complet de pe retelele de socializare, Adelina Pestritu a bifat prima aparitie weekend-ul acesta. Iata ce mesaj le-a transmis fanilor. continuă pe ADPM

Adelina Pestritu rupe tacerea dupa ce a avut covid-19. Ce decizie a luat bruneta

Adelina Pestritu a revenit cu noi declaratii despre starea sa de sanatate. Vedeta din online si-a terminat tratamentul impotriva COVID-19. Adelina Pestritu, noi declaratii despre starea sa de sanatate Adelina Pestritu a fost confimata pozitiv cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut de vedeta, cu ochii in lacrimi, in seara de 2 septembrie, chiar din .

Bianca Dragusanu, prima reactie dupa impacarea cu Alex Bodi. De ce s-au despartit, de fapt, cei doi: abia acum s-a aflat adevarul

Bianca Dragusanu continua telenovela despartirilor si a impacarilor cu Alex Bodi. in urma cu cateva zile aflam de noua cucerire a vedetei. Ziua de astazi a adus noi informatii. Se pare ca Bianca s-ar fi impacat, inca odata, cu Alex Bodi. Bianca Dragusanu, prima reactie dupa impacarea cu Alex Bodi Pe 1 septembrie Bianca Dragusanu .

SUA: Pentru prima oara dupa anii 80, vanzarile de viniluri le-au depasit pe cele de CD-uri

Discurile de vinil s-au vandut mai bine decat CD-urile pentru prima oara din anii 80 si pana acum, potrivit asociatiei americane a producatorilor de muzica RIIA), scrie Guardian.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )