Libnet.ro
UNICEF

10:45

Adina Buzatu, testata de COVID-19. Iata aici rezultatul!

ADPM ADPM,
Adina Buzatu, testata de COVID-19. Iata aici rezultatul!

Dupa ce a participat in urma cu doua saptamani la o petrecere in statiunea Olimp, iar un alt invitat de la aceeasi petrecere a fost depistat pozitiv cu COVID-19, Adina Buzatu s-a testat la randul ei. Din fericire, rezultatul este negativ! . continuă pe ADPM

Adina Buzatu s-a testat pentru Covid-19, dupa petrecerea de la mare: Nu am avut simptome VIDEO

Creatoarea de moda Adina Buzatu, in varsta de 43 de ani, si-a facut un test rapid pentru Sars-Cov-2 si a publicat rezultatul pe contul ei de YouTube.

Adina Buzatu a primit diagnosticul. Ce a marturisit despre petrecerea unde s-a imbolnavit Andreea Esca

Printre celebritatile care au participat la controversata petrecere fara masca a unui hotel de pe Litoral, in urma cu trei saptamani, s-a numarat si Adina Buzatu. in timp ce Politia face ancheta in cazul evenimentului de la malul marii, creatoarea de moda vine cu verdictul in ceea priveste starea sa de sanatate. Adina Buzatul, diagnostic .

Adina Buzatu rupe tacerea despre petrecerea vedetelor de la mare: Am facut acest lucru benevol, pentru a-mi linisti prietenii

Stilista Adina Buzatu a decis sa rupa tacerea in legatura cu petrecerea vedetelor de la mare, despre care s-a zvonit ca ar fi contribuit la infectarea mai multor vedete, printre care si Andreea Esca. Pentru ca a participat acum doua saptamani la inaugurarea unui resort din statiunea Olimp, Adina Buzatu a mers sa se testeze pentru Covid-19, ocazie cu care a transmis si un mesaj despre ce s-a intamplat la mare.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )