Libnet.ro
UNICEF

18:15

Afectiunile de care suferea Ion Manole, tatal Madalinei Manole

B1 B1,
Afectiunile de care suferea Ion Manole, tatal Madalinei Manole

Ion Manole, tatal cantaretei Mdadalina Manole a incetat din viata in cursul serii de miercuri, 9 septembrie. Barbatul fusese testat pozitiv pentru COVID-19 si internat la Spitalul din Ploiesti. Starea de. continuă pe B1

A murit tatal Madalinei Manole. Ion Manole fusese diagnosticat cu COVID-19

Ion Manole, tatal Madalinei Manole, s-a stins din viata, miercuri, la Spitalul Judetean din Ploiesti. Barbatul fusese diagnosticat cu Covid-19, iar starea sa de sanatate s-a agravat rapid. DUMNEZEU sa te.

Ion Manole a murit. Tatal Madalinei Manole era infectat cu coronavirus

Ion Manole, tatal Madalinei Manole, a murit, in aceasta seara, la Spitalul Judeten de Urgenta Ploiesti, acolo unde era internat pe Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva, dupa ce s-a infectat cu coronavirus.

FOTO Tatal Madalinei Manole a murit. Batranul era infectat cu COVID-19, care i-a agravat starea subreda de sanatate

Ion Manole, tatal Madalinei Manole, a murit in Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Barbatul in varsta de 77 de ani fusese testat pozitiv cu COVID-19 si avea si alte afectiuni medicale.

Tatal Madalinei Manole a murit, infectat cu Covid-19

Ion Manole, tatal Madalinei Manole, a murit miercuri in Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Barbatul in varsta de 77 de ani fusese testat pozitiv cu Covid-19 si avea si alte afectiuni medicale, relateaza Adevarul.

EXCLUSIV! Tatal Madalinei Manole, in stop cardio respirator. E infectat cu COVID, la Terapie Intensiva

Ion Manole, tatal Madalinei Manole, este internat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, infectat cu coronavirus.

Veste dramatica despre tatal Madalinei Manole. Este cutremurator, medicii au facut anuntul

Batranetea si singuratatea i-au facut viata amara lui Ion Manole, tatal regretatei soliste Madalina Manole. A ramas fara fiica si fara sotie, doar cu fiul Marian, cateva poze cu nepotul Petru Junior si un sac de boli. Asupra lui s-a mai napustit un necaz: a fost infectat cu noul coronavirus. Fiul sau a venit cu .

Cu cati bani a trait, de fapt, tatal Madalinei Manole in ultimii ani. Ce pensie mica a avut: este atat de trist

S-a aflat cu cati bani pe luna a trait tatal Madalinei Manole, Ion, Ion Manole, in ultimii sai ani de viata. Tatal fostei celebre artiste a avut o pensie de de doar 1200 lei, care mergea, in intregime, la farmacie pentru medicamente. Din cauza pensiei mici, este trist, dar tatal Madalinei Manole traia doar din .

A murit tatal Madalinei Manole. Doliu fara margini: familia e blestemata

Tatal Madalinei Manole, Ion Manole, a murit. Barbatul aintrat in stop cardio-respirator in cursul zilei de miercuri. Afost resuscitat, dar inima lui a cedat din nou. in jurul orei 18:30 a fost declarat decesul. Tatal Madalinei Manole a murit DUMNEZEU sa te odihneasca in pace, tata! Acum esti impreuna cu fata si sotia ta!, a .

A murit tatal Madalinei Manole. El era bolnav de COVID-19 si nu gasise loc la ATI cand a ajuns la spital

Tatal Madalinei Manole, infectat cu coronavirus, a murit miercuri, anunta fiul sau, Marian, pe o retea de socializare. Ion Manole avea 77 de ani si era internat in stare grava de saptamana trecuta.

Tatal Madalinei Manole, la un pas de moarte! Prin ce trece in spital, infectat cu covid-19

Starea de sanatate a tatalui Madalinei Manole se agraveaza pe zi ce trece. Din pacate, medicii nu-i dau sanse de imbunatatire, iar familia este deja pregatita pentru cel mai rau scenariu. Prin ce clipe crunte trece in spital barbatul regretatei cantarete? Starea de sanatate a tatalui Madalinei Manole Starea de sanatate a tatalui Madalinei Manole .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )