Libnet.ro
UNICEF

12:31

Cantaretul Tommy DeVito a murit dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Cantaretul Tommy DeVito a murit dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Cantaretul Tommy DeVito, membru fondator al grupului Four Seasons, a carui poveste a fost imortalizata in musicalul si filmul Jersey Boys, a murit pe 21 septembrie, intr-un spital din Las Vegas, in urma complicatiilor cauzate de Covid-19. continuă pe Adevărul

Cantaretul Tommy DeVito, membru fondator al grupului Four Seasons, a murit dupa ce s-a infectat cu Covid-19

Tommy DeVito, membru fondator al grupului Four Seasons, cvartetul cu armonie stransa, care a devenit faimos la inceputul anilor 1960 cu Sherry si alte hituri si a castigat noi generatii de fani cand.

Elevii Colegiului Pedagogic din Deva vor invata de acasa. Un coleg de-al lor a fost diagnosticat cu Covid 19

Cursurile de la Colegiul Regina Maria din Deva se vor derula in sistem on-line, in perioada 21 - 29 septembrie dupa ce un elev a fost diagnosticat cu Covid-19.

Accident socant in Sibiu. O femeie a murit dupa ce a intrat cu bicicleta intr-un garaj. Greseala care i-a fost fatala

Un accident bizar a avut loc in Medias, duminica dupa-amiaza. O femeie, in varsta de 42 de ani, si-a pierdut viata intr-un mod inexplicabil, dupa ce a intrat cu bicicleta intr-o usa de garaj. Femeia iesise la plimbare si nimic nu prevestea acest eveniment socant. Medicii au incercat din rasputeri sa o salveze O vorba .

O femeie de 42 de ani a murit dupa ce a intrat cu bicicleta in usa unui garaj

O femeie de 42 de ani a murit, dupa ce a intrat duminica dupa-amiaza cu bicicleta in usa unui garaj din Medias, judetul Sibiu.

Un prahovean a murit dupa ce a fost plimbat intre spitale in asteptarea testului COVID

Sistemul medical isi arata din nou limitele, iar ultimul exemplu il avem in judetul Prahova. Aici, rudele unui pacient acuza personalul Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti ca l-au lasat sa moara pe drumurile dintre spitale. in tot acest timp, pacientul tinea legatura la telefon, cu familia.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )