Libnet.ro
UNICEF

23:45

Care este starea Adelinei Pestritu, dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19

B1 B1,
Care este starea Adelinei Pestritu, dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19

Adelina Pestritu a fost confirmata cu noul coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu o persoana pozitiva. Vedeta a povestit fanilor cum s-a intamplat totul. Adelina Pestritu, diagnosticata cu. continuă pe B1

VIDEO Carla Suarez Navarro a fost diagnosticata cu cancer Mesajul Simonei Halep

Jucatoarea de tenis Carla Suarez Navarro a fost diagnosticata cu limfomul Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic, si va trebui sa urmeze chimioterapie in urmatoarele sase luni, informeaza marca. com.

Care este mancarea favorita a lui Klaus Iohannis. Putini stiau asta despre presedintele Romaniei

Klaus Iohannis este discret in ceea ce priveste viata personala. Cele mai multe dezvaluiri despre el le-a facut doar in perioada in care era candidat. Klaus Iohannis prefera mancarurile simple. Preparatul favorit al presedintelui Romaniei Presedintele Romaniei a fost intrebat in anul 2014, in cadrul unui interviu la PRO TV, care este mancarea lui preferata.

Soc in lumea fotbalului! Neymar a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Care e starea brazilianului

Temerile oficialilor de la PSG au fost confirmate. Neymar jr. a fost astazi testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta jurnalistii de la LEquipe. la fel ca si alti trei colegi ai sai de la campioana Frantei. Leandro Paredes si Angel Di Maria sunt ceilalti jucatori depistati pozitiv. Din primele informatii oferite de sursa citata, cei .

Pielea artificiala care poate simti durerea tocmai a fost creata. La ce va fi utila?

Cercetatorii au creat o piele artificiala care este capabila sa reactioneze la durere la fel ca pielea umana reala. Scopul este imbunatatirea proteticii, permiterea unor alternative mai.

Samsung lanseaza in Europa un televizor de gradina care este rezistent la ploaie si praf

Samsung a prezentat, in cadrul unui eveniment online, un televizor numit The Terrace care poate fi montat in gradina si este rezistent la ploaie, umiditate, praf si insecte. Compania a lansat un proiector smart, noi tablete, masini de spalat, combine frigorifice, aspiratoare si statii de incarcare wireless. Samsung a anuntat si un nou smartphone 5G.

Caz unic in ultimii 18 ani: Elev cu media 10 la sesiunea de toamna a bacalaureatului Care este rata de promovare

Rata de promovare in sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat este de 31,5%. Sesiunea de toamna a bacalaureatului a inregistrat si o premiera in ultimii 18 ani: un elev a avut media 10.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )