Libnet.ro
UNICEF

15:30

Carmen Tanase, despre Covid-19: Acest virus este un plan si tinta sunt copiii. Cineva sta la butoane si se joaca VIDEO

Adevărul Adevărul,
Carmen Tanase, despre Covid-19: Acest virus este un plan si tinta sunt copiii. Cineva sta la butoane si se joaca VIDEO

Actrita Carmen Tanase crede ca pandemia este doar un plan, iar cei mai afectati vor fi copiii care vor fi fortati sa invete sa traiasca ingraditi de frici. continuă pe Adevărul

Carmen Tanase rupe tacerea despre covid-19: E un plan bine pus la punct, iar copiii sunt tinta!

Carmen Tanase vorbeste extrem de transparent despre aceste vremuri. Actrita considera ca aparitia virusului este una bine pusa la punct, iar tinta acestuia spune ca sunt chiar copiii. Carmen Tanase, despre efectele pandemiei asupra copiilor Carmen Tanase a vorbit inca o data despre subiectul care ne copleseste in aceste vremuri, dar in special despre efectele .

Carmen Tanase: Aparitia virusului este un plan bine pus la punct, iar copiii sunt tinta!

Carmen Tanase a vorbit, miercuri, seara, la Sinteza zilei, despre efectele pandemiei asupra copiilor. indragita actrita spune ca totul pare un plan bine pus la punct in care copiii sunt tinta, pentru ca ei isi vor forma personalitatea intr-un mod total diferit decat au facut-o generatiile anterioare din cauza restrictiilor care sunt impuse in ceea ce e numit tot mai des noua realitate.

Carmen Tanase nu crede in existenta virusului Covid-19: Este un plan bine pus la punct, iar copiii sunt tinta

Artista Carmen Tanase,este una dintre cele mai apreciate actrite din Romania, jucand in numeroase piese de teatru si serialeTV. De curand,vedeta a facut o serie de declaratii neasteptate.

Marturisirea facuta de Carmen Tanase lui Mihai Gadea: Ma enerveaza ceva ce faci tu!

Pe finalul interviului pe care Carmen Tanase i l-a acordat, miercuri, lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, Mihai a provocat-o pe indragita actrita sa spuna ceva care ar putea sa-l enerveze sau, din contra, sa spuna ceva care o enerveaza pe ea.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )