Libnet.ro
UNICEF

18:15

Chinul prin care a trecut Marcel Pavel in spital. Am tusit sange!

ADPM ADPM,
Chinul prin care a trecut Marcel Pavel in spital. Am tusit sange!

Marcel Pavel a trecut prin momente groaznice in toata perioada cat a stat internat in spital, depistat cu COVID-19. A fost o experienta care l-a marcat profund. Iata declaratiile artistului despre acest lucru! . continuă pe ADPM

Marcel Pavel, ultimele declaratii despre ce-a trait in spital. Din cauza coronavirusului nu mai putea sa respire, nu era in stare sa mai mearga, dar nici sa manance (VIDEO)

Marcel Pavel a vorbit luni seara despre clipele de cosmar pe care le-a trait in spital, ca urmare a internarii dupa ce a foste testat pozitiv pentru noul coronavirus. Cantaretul a povestitin.

Marcel Pavel, dezvaluiri socante dupa vindecarea de COVID-19. Cu ce probleme de sanatate a ramas: Am fost la un pas de moarte

Cantaretul Marcel Pavel a povestit luni seara despre experienta socanta pe care a avut-o in urma infectarii cu COVID-19. Acesta a dezvaluit ca s-a simtit ca si cum ar fi fost la un pas de moarte si doar cadrele medicale din spital i-au dat putere sa fie optimist. Din pacate, desi s-a vindecat, cantaretul a .

Marcel Pavel, fata in fata cu Mihai Gadea. Ce inseamna sa vezi moartea cu ochii, cum a fost salvat si cu ce sechele a ramas dupa boala

Marcel Pavel a povestit, luni, la Sinteza zilei, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, despre lupta pe care a dus-o cu boala. Ce inseamna sa vezi moartea cu ochii, cum a fost salvat, cu ce sechele a ramas. Dar si ce le raspunde acelora care l-au injurat, batjocorit si calomniat in zilele in care s-a luptat pentru viata lui in spital.

Marcel Pavel a spus public cine l-a infectat cu coronavirus. Care a fost primul simptom pe care l-a avut artistul

Participarea lui Marcel Pavel la inregistrarile pentru show-ul Te cunosc de undeva si ulterior la repetitii a impus efectuarea mai multor testari in cadrul echipei dupa ce acesta a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. O parte au iesit pozitive, si alte vedete care au participat la filmarile emisiunii de la Antena 1 primind acelasi diagnostic.

VIOLETA ALEXANDRU: Saptamana viitoare vom lansa o aplicatie prin care se va inregistra mai usor activitatea zilierilor

Saptamana viitoare vom lansa public o aplicatie prin care se va inregistra mai usor activitatea celor care lucreaza in regim de zilieri, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )