Libnet.ro
UNICEF

09:30

FOTO Care este starea de sanatate a lui Dragos Docan, membru fondator al trupei Krypton, internat in spital cu SARS-CoV-2

Adevărul Adevărul,
FOTO Care este starea de sanatate a lui Dragos Docan, membru fondator al trupei Krypton, internat in spital cu SARS-CoV-2

Basistul Dragos Docan 58 de ani), membru fondator al trupei Krypton, este internat in spital cu COVID-19. Artistul a stat timp de mai multe zile la terapie intensiva. continuă pe Adevărul

Care este primul bloc de apartamente din Romania. De cate ori ai trecut pe langa el si habar nu aveai ca este atat de vechi?

Daca astazi este un lucru obisnuit sa mergi pe marile bulevarde si sa intalnesti cladiri inalte locuite, in urma cu un secol, lucrurile stateau cu totul diferit. Tu stii care este primul bloc de apartamente din Romania?! Ai trecut de multe ori pe langa el fara sa ai habar acest detaliu! Primul bloc de apartamente .

Insula care este mereu acoperita de un nor. Cum este posibil si de ce se intampla asa, de fapt

Dintre insulele care formeaza statul Feore, insula Litla Dimun este insa cea mai mica. Dar chiar daca este mica, insula chiar are puterea de a influenta atmosfera, fiind aproape tot timpul acoperita de propriul nor. Insula care este mereu acoperita de un nor De mentionat este ca norul care insoteste insula este cunoscut ca un .

Fructul care este alimentul perfect pentru romani. Beneficiile minune pe care le are

Toamna, fructul acesta este alimentul perfect pentru romani. Nu multi stiu beneficiile minune pe care nucile le au pentru organism. Nuca, alimentul perfect. Iata ce beneficii are Odata cu venirea toamnei, se coc si nucile, iar medicii recomanda romanilor sa consume acest aliment cat mai des, dat fiind ca beneficiile lui pentru organism sunt uimitoare.

Super alimentul care este hrana pentru creier. Ar trebui sa-l consumam mai des

Afinele, caci despre ele este vorba, sunt o prezenta clasica in salatele de fructe de vara, care se folosesc de asemenea in prajituri si in tarte si sunt considerate unele dintre super-alimente. Super alimentul care este hrana pentru creier Afinele sunt numite hrana pentru creier, dupa ce un studiu facut in 2012 a aratat ca .

Facebook s-ar putea retrage din Europa. Care este motivul

Facebook s-ar putea retrage din Europa, daca se va interzicetransferulde date din si catre SUA. Acest demers vinedupa o hotarare in acest sens a Curtii Europene de Justitie din iulie, care.

Celebra masa de sah a lui Nicolae Ceausescu a fost scoasa la licitatie. Care este pretul de pornire

Una dintre mesele de sah care i-a apartinul Nicolae Ceausescu va fi scoasa la vanzare, la 1 octmbrie, prin intermediul unei licitatii online. Fostul dictator era mare pasionat de sah, dar si de jocul de carti si se enerva foarte tare atunci cand era batut la cate o partida de sah. Avea grija insa sa fure la septic.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )