Libnet.ro
UNICEF

17:01

Macanache s-a casatorit in plina pandemie de Covid-19. Cine este proaspata sotie a celebrului cantaret

B1 B1,
Macanache s-a casatorit in plina pandemie de Covid-19. Cine este proaspata sotie a celebrului cantaret

Rapper-ulMacanache, pe numele sau real Bogdan Constantin Dinescu, si-a luat fanii prin surprindere weekendul trecut. Sambata, faimosul artist s-a casatorit civil. Evenimentul a fost unul restrans din cauza. continuă pe B1

Cine este noua iubita a lui Johnny Depp. Femeia celebra cu care s-a afisat

Pentru actorul Johnny Dep, frumoasa Amber Heard, cu care a fost casatorit, este istorie! Actorul a fost surprins la un hotel cu noua lui iubita, cu un celebru fotomodel germen. Cine este noua iubita a lui Johnny Depp Johnny Depp nu mai este burlac, ci un barbat luat. Acesta a fost surprins alaturi de noua .

Cine este femeia de care a DIVORTAT Cornel Ilie. isi ANULASE nunta cu un mare om de afaceri pentru a fi cu artistul (FOTO)

Vestea divortului lui Cornel Ilie a zguduit vineri, showbizul romanesc. Cine este femeia pe care o paraseste dupa cinci ani de casnicie si doi copii impreuna? De-a lungul anilor de relatie Cornel Ilie si.

Cine este Eduard Bobirica, tanarul disparut acum mai bine de o luna si gasit mort de salvamontisti acum

Povestea tragica a lui Eduard Bobirca: Tanarul dat disparut de doar 22 de ani a fost gasit fara suflare in Muntii Bucegi. Acesta a parasit locuinta personala pe data de 26 iulie pentru a face un traseu pe munte, cu bicicleta. Cum s-a petrecut totul si de ce nu a mai ajuns acasa? Eduard Bobirica .

Cine este Eliza Suditu, fosta sotie a lui Cornel Ilie. Povestea lor incepe cu o despartire

Dupa mai bine de cinci ani de mariaj, Cornel Ilie si partenera sa, alaturi de care are si doi copii, un baiat si o fetita, au decis ca e mai bine sa se separe. Cine este Eliza Suditu, fosta sotie a lui Cornel Ilie De altfel, cei doi soti au fost foarte discreti de-a lungul .

Jador are bodyguard. Cine este omul celebru care il pazeste pe manelist

Jador a avut in ultima perioada probleme cu multe personaje din lumea interlopa. Membrii din clanul Duduienilor l-au amenintat public pe tanarul manelis. Asta l-a determinat pe acesta sa i-a o decizie soc. Jador are bodyguard, dupa amenintarile primite Jador are decis sa-si angajeze un bodyguard, dupa scandalul dintre George Pian, varul defunctului Emi Pian .

Cine este Dana Budeanu, de fapt. Cum a ajuns celebra in Romania

Dana Budeanu a facut un fenomen din verdictul sau. Cum a devenit aceasta cunoscuta si ce apreciaza romanii la creatoarea de moda? Cum a devenit Dana Budeanu celebra? O intreaga tara o cunoaste, oamenii abia asteapta verdictul sau, iar intreg fenomenul pe care l-a creat este in continuare pe cat de iubit de unii, pe .

Singura femeie pe care Jador o iubeste. Cine este ea: O s-o iubesc toata viata mea

Jador a marturisit ca exista totusi o femeie care il alina si pe care o s-o iubeasca toata viata. Cine este aceasta si cum a reusit sa-i puna capat manelistului? Cine este singura femeie pe care o iubeste Jador? Jador a devenit cunoscut odata cu participarea la emisiunea Puterea Dragostei, desi si inainte de show .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2002 seconds )