Libnet.ro
UNICEF

22:32

Speak si Stefania, testati pentru COVID. Care este rezultatul!

ADPM ADPM,
Speak si Stefania, testati pentru COVID. Care este rezultatul!

Speak si Stefania se numara printre vedetele care au intrat in izolare dupa ce Nea Marin a fost depistat pozitiv cu COVID. Cei doi s-au testat la randul lor. Iata care este rezultatul! . continuă pe ADPM

Un nou test pentru COVID-19, in Italia. Rezultatul apare in doar 3 minute

O companie din Italia a anuntat demararea productiei unui test rapid pentru depistarea noului coronavirus, dupa ce a primit aprobarea Ministerului Sanatatii. Totul se realizeaza pe baza de saliva, iar.

Italia va produce un nou test pentru Covid-19, cu rezultat in 3 minute

O companie din Italia va incepe productia unui test ultrarapid de detectarea a infectiei Covid-19, pe baza de saliva si care da rezultatul in doar 3 minute, dupa ce a primit aprobarea Ministerului Sanatatii.

Care este starea de sanatatea a lui Silvio Berlusconi, testat pozitiv pentru COVID-19. Medicul fostului premier: Situatia este sub control

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv pentru COVID-19 in urma cu o saptamana. in cursul zilei de vineri, 4 septembrie, starea lui de sanatatea s-a agravat si a fost internat in.

Portretul bolnavului de COVID-19: Care este, de fapt, varsta medie a pacientilor infectati cu noul coronavirus

Dupa 6 luni de pandemie, cifrele si concluziile devin din ce in ce mai elocvente. Care este, de fapt, portretul pacientului cu COVID-19? Varsta medie a pacientilor infectati cu noul coronavirus este de 46 de ani.

Povestea romanului nevoit sa isi castige in instanta concediul medical pentru COVID: DSP, Ministerul Sanatatii si Ministerul Muncii m-au plimbat de la unii la altii

Cosmin Gheorghe are 47 de ani si lucreaza la o firma din Arad. La inceputul lunii august astepta sa fie trimis intr-o delegatie in Germania. Numai ca testul COVID facut inainte de plecarea din tara pentru a putea intra pe teritoriu german le-a dat peste cap planurile lui si unora dintre colegii sai: pe 1 august, primul sau coleg a fost testat pozitiv. Pe 8 august, a venit randul lui Cosmin Gheorghe sa afle ca este infectat. Daca boala a fost blanda, el neavand alte simptome decat lipsa mirosului, partea cea mai grea a fost ping pong-ul permanent cu autoritatile. Pana intr-acolo, incat a fost nevoit sa se adreseze instantei pentru a castiga un drept prevazut clar de lege - concediul medical pentru COVID.

AstraZeneca intrerupe testarea vaccinului pentru COVID-19, dupa ce o persoana din Regatul Unit a dezvoltat o boala inexplicabila

Gigantul farmaceutic AstraZeneca a anuntat ca intrerupe procesul de testare al vaccinului pentru COVID-19, dupa ce unul dintre participantii la studiu, din Marea Britania a dezvoltat o boala neasteptata, scrie Th.

NICUSOR DAN: Primarul Capitalei a promis teste pentru COVID-19, dar nu le-a facut

Primarul general al Capitalei a promis bucurestenilor teste pentru COVID-19, dar nu a realizat, pana la 31 august, decat 1% din totalul testelor facute la nivel national de la inceputul pandemiei, a afirmat, astazi, Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei.

Crima socanta in Galati. O femeie a fost ucisa in chinuri de catre iubitul sau, dupa ce a refuzat sa fie salvata. Care este motivul

O crima teribila a ingrozit Romania. O femeie in varsta de 51 de ani a fost ucisa cu sange rece, in Galati, chiar de catre iubitul sau. Potrivit vecinilor, viata femeii a fost un adevarat cosmar de cand s-a imprietenit cu acest barbat. Cel mai ciudat este, insa, ce descoperire au facut politistii. Femeia a .

Pedeapsa rusinoasa pentru interlopul care a amenintat-o cu violul pe sefa arestului Politiei Prahova

Daniel Ionut Pietraru, un cunoscut interlop din Romania si-a primit pedeapsa. Acesta a fost gasit vinovat de ultraj, fiind trimis in judecata dupa ce a amenintat-o cu violul atat pe sefa Arestului Politiei Prahova cat si pe fiica ei cu violul. Ce pedeapsa rusinoasa a primit interlopul care a amenintat-o cu violul pe sefa Arestului .

Noi restrictii pentru romanii care merg in Italia. Care sunt regulile care se aplica de luni

Apar noi reguli pentru romanii care merg in Italia, incepand de luni, 7 septembrie, au anuntat autoritatile italliene.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )