Libnet.ro
UNICEF

17:15

Gabriela Cristea, anunt ULUITOR pentru fani: Am fost FERICITA cand...

B1 B1,
Gabriela Cristea, anunt ULUITOR pentru fani: Am fost FERICITA cand...

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au dat petrecere, ruperea turtei, in ziua in care micuta lor, Bella Victoria Margot, a implinit un an. Conform obiceiului, fetitei i-au fost aduse mai multe obiectedin care. continuă pe B1

Din pacate a MURIT.... Anuntul trist a fost facut: GABRIELA CRISTEA, in doliu...

Gabriela Cristea a primit o veste trista in emisiunea sa. Unul dintre concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezi a incetat din viata. Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpu.

Gabriela Cristea i-a rupt turta fiicei sale. Micuta Victoria a implinit 1 an!

Victoria, fiica Gabrielei Cristea, a implinit un an, ocazie pentru vedeta TV sa organizeze traditionala ceremonie a ruperii turtei. Iata ce s-a intamplat! .

MOMENTE TENSIONATE pentru Gabriela Cristea: A lesinat si s-a prabusit in platou (FOTO)

Gabriela Cristea s-a panicat in cadrul emisiunii pe care o prezinta la Antena Stars, dupa ce unei concurente i s-a facut rau si a lesinat in direct. Este vorba despre Roxana, care a cazut in platou, peste o.

A murit... Gabriela Cristea, in lacrimi... Din pacate este vorba despre...

Gabriela Cristea si echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata. Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpul.

Gabriela Cristea, despre cea mai mare surpriza de la aniversarea fiicei sale: Mi s-a parut incredibil si emotionant in acelasi timp

Gabriela Cristea, indragita moderatoare a emisiunii Te iubesc de nu te vezi, difuzata in fiecare zi de luni pana sambata, de la ora 18. 45, la Antena Stars, care si-a sarbatorit fiica de numai un.

Ce se intampla cu toti posesorii de masini DACIA: Anunt bomba pentru toti SOFERII ROMANI...

Dacia nu are in vedere lansarea in viitorul apropiat a unui model hibrid sau electric produs la Mioveni, potrivit unui anunt facut de seful Automobile Dacia. Definitoriu pentru Dacia este sa faca masini.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )