Libnet.ro
UNICEF

20:32

Gabriela Cristea, din nou in LACRIMI! ANUNTUL DEVASTATOR a fost facut in direct...

B1 B1,
Gabriela Cristea, din nou in LACRIMI! ANUNTUL DEVASTATOR a fost facut in direct...

Gabriela Cristea a plans in direct, joi, in emisiunea Te iubesc de nu te vezi pe care o prezinta. Frumoasa moderatoare a fost foarte impresionata de o poveste de viata extraordinara, care a adus in. continuă pe B1

Gabriela Cristea, ANUNT ULUITOR! Ce vrea sa faca inainte sa nasca: Sa-mi pun costumul de baie si sa... (FOTO)

Gabriela Cristea si-a surprins fanii cu o marturisire neasteptata. Desi nu mai are mult pana va deveni din nou mamica, prezentatoarea TV are o multime de planuri. Miercuri, Gabriela Cristea le-a.

RENUNTA la televiziune? Gabriela Cristea, anunt SOCANT: Si alte vedete se pare ca au luat decizia...

Gabriela Cristea a deevenit mamica pentru a doua oara in ultimul an, are in continuare o relatie frumoasa cu sotul ei, si, mai mult decat atat, vedeta straluceste si pe plan profesional. Acum, aceasta.

Gabriela Cristea are PTOBLEME cu fiica ei! Mie imi sta inima

Gabriela Cristea este insarcinata cu al doilea copil, dar fetita ei, Victoria, o face sa fie foarte ingrijorata. Copilul este foarte curios si vrea sa afle, sa vada. asa ca micile cazaturi sunt si.

A MURIT: Gabriela Cristea, in DOLIU! Nimeni din showbiz nu si-a mai putut stapani LACRIMILE...

Gabriela Cristea a primit o veste devastatoare, chiar in emisiunea sa. Prezentatoarea a flat ca unul din concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezi s-a stins din viata. Ea si-a stapanit cu greu lacrimile,.

Iohannis refuza din nou propunerile de ministri remaniati: Care este argumentul

In dupa-masa zilei de luni, 14 ianuarie, Iohannis a pus din nou paie pe foc in conflictul cu PSD, refuzandu-le din nou propunerile de ministri la Dezvoltare si Transporturi. in ultimele luni, Presedintele Romaniei a tot amanat numirea unor ministri in locul celor de la Dezvoltarea si Transporturi care au fost remaniati de Dragnea si [] .

Canalul Europa libera, din nou disponibil pentru publicul romnesc

Canalul Europa libera este din nou disponibil in limba romana, pe Internet. Lansarea versiunii romanesti, marcata si de presedintele Klaus Iohannis, este prezentata de Neculai Constantin Munteanu sub forma unei calatorii in timp: Romania se afla in pragul comemorarii a treizeci de ani de la Revolutia din decembrie 1989. Si, in ciuda unor derapaje de la valorile democratiei occidentale, este membra a [UE si NATO]. Dar, ca un facut, exact in anul in care preia presedintia Consiliului UE, tara e condusa de mostenitorii democratiei originale, inventata de Ion Iliescu. Si, nu intamplator, violentele Jandarmeriei din 10 august 2018, au fost comparate cu violentele mineriadei din 1990.

Becali din nou patron la FCSB cu acte in regula

Gigi Becali anunta ca detine din nou pachetul majoritar de actiuni la FCSB, dupa ce in ultimii ani isi scosese apropiatii la inaintare.

Iohannis refuza, din nou, propunerile de ministri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca propunerile Guvernului pentru ministerele Transporturilor si Dezvoltarii Regionale vor fi refuzate din nou.

Iohannis refuza din nou propunerile pentru Dezvoltare si Transporturi, Olguta Vasilescu si Mircea Draghici: PSD sa vina cu nume care sa ma convinga ca ministerele sunt bine conduse

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca va refuza din nou propunerile de ministri, pentru Dezvoltare si Transporturi - Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. El a spus ca PSD trebuie sa vina cu niste nume care sa il convinga ca ministerele vor fi bine conduse.

Grecia: Guvernul Tsipras, din nou n fata unui vot de ncredere

Premierul elen Alexis Tsipras si guvernul sau se confrunta, miercuri, cu un nou vot de incredere in parlamentul de la Atena, dupa ce unul dintre partenerii coalitiei de guvernare a parasit executivul pe fondul disputelor privind numele provinciei istorice Macedonia, conform Euronews, citat de Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )