Libnet.ro
UNICEF

18:15

, in DOLIU: A MURIT... Din pacate, e vorba chiar despre...

B1 B1,
, in DOLIU: A MURIT... Din pacate, e vorba chiar despre...

A aflat chiar in timpul emisiunii pe care o modereaza ca unul dintre concurentia incetat din viata. Reporterul show-ului a stat de vorba cu doamna Elena, care i-a fost alaturi acestuia . continuă pe B1

A LESINAT si s-a prabusit in fata tuturor: Ce se intampla in aceste momente cu vedeta ...

Clipe de panica pentru la emisiunea Te iubesc de nu te vezi. Unei concurente i s-a facut rau si a lesinat in direct. Este vorba despre Roxana, care a primit ajutor medical de urgenta,.

MOMENTE TENSIONATE pentru : A lesinat si s-a prabusit in platou (FOTO)

S-a panicat in cadrul emisiunii pe care o prezinta la Antena Stars, dupa ce unei concurente i s-a facut rau si a lesinat in direct. Este vorba despre Roxana, care a cazut in platou, peste o.

tocmai a facut ANUNTUL: S-a RUPT...

I-a rupt turta fetitei ei, Bella Victoria Margot. Micuta a avut de ales intre un microfon, o crema, bani, pix, creioane de colorat si o oglinda. Ne gandeam sa nu ii punem lucruri traditio.

, anunt ULUITOR pentru fani: Am fost FERICITA cand...

Si au dat petrecere, ruperea turtei, in ziua in care micuta lor, Bella Victoria Margot, a implinit un an. Conform obiceiului, fetitei i-au fost aduse mai multe obiectedin care.

Deschide gura si respira! TRAGEDIE la Exatlon: Din pacate, e vorba despre... Ce se iNTAMPLA cu emisiunea...

Razboinica Beatrice din sezonul doi al Exatlon s-a simtit extrem de rau, iar colegii de echipa au fost nevoiti s-o scoata afara, cu tot cu patul in care se afla. Tanara s-a plans ca nu-si mai.

A CEDAT... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de indragita vedeta ANDREEA MARIN, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a marturisit, intr-un interviu pentru un post de televiziune, ca va trebui sa ajunga pe masa de operatie, pentru a-i fi extirpata o formatiune din zona cervicala. Da, desigur, astfel de.

Clipe teribile pentru Cristi Borcea... Medicii au facut anuntul: Din pacate e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Femeile din viata lui Cristi Borcea continua sa ii dea palpitatii. Prima fosta sotie a cuceritorului, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, s-a imbolnavit si de.

Merkel: Din pacate, exista mult antisemitism in Germania

Din pacate, exista mult antisemitism in Germania, a declarat cancelarul german Angela Merkel, in mesajul sau video adresat saptamanal natiunii. Nicio institutie evreiasca nu poate exista aici fara a fi.

IMAGINI SOC: Un celebru ARTIST ROMAN a ajuns la SPITAL cu fata plina de SANGE! Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE

Un celebru cantaret roman a ajuns la spital cu fata plina de sange! Ce spun medicii despre starea lui de sanatate Un celebru cantaret a ajuns la spital cu fata plina de sange. Din pacate nu e.

SOC iN SHOWBIZ! Un celebru ARTIST ROMAN a ajuns la SPITAL cu fata plina de SANGE! Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE

Un celebru cantaret roman a ajuns la spital cu fata plina de sange! Ce spun medicii despre starea lui de sanatate Un celebru cantaret a ajuns la spital cu fata plina de sange. Din pacate nu e.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )