Libnet.ro
UNICEF

11:01

Gabriela Cristea tocmai a facut ANUNTUL: S-a RUPT...

B1 B1,
Gabriela Cristea tocmai a facut ANUNTUL: S-a RUPT...

Gabriela Cristea i-a rupt turta fetitei ei, Bella Victoria Margot. Micuta a avut de ales intre un microfon, o crema, bani, pix, creioane de colorat si o oglinda. Ne gandeam sa nu ii punem lucruri traditio. continuă pe B1

Din pacate a MURIT.... Anuntul trist a fost facut: GABRIELA CRISTEA, in doliu...

Gabriela Cristea a primit o veste trista in emisiunea sa. Unul dintre concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezi a incetat din viata. Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpu.

Gabriela Cristea i-a rupt turta fiicei sale. Micuta Victoria a implinit 1 an!

Victoria, fiica Gabrielei Cristea, a implinit un an, ocazie pentru vedeta TV sa organizeze traditionala ceremonie a ruperii turtei. Iata ce s-a intamplat! .

MOMENTE TENSIONATE pentru Gabriela Cristea: A lesinat si s-a prabusit in platou (FOTO)

Gabriela Cristea s-a panicat in cadrul emisiunii pe care o prezinta la Antena Stars, dupa ce unei concurente i s-a facut rau si a lesinat in direct. Este vorba despre Roxana, care a cazut in platou, peste o.

Gabriela Cristea, anunt ULUITOR pentru fani: Am fost FERICITA cand...

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au dat petrecere, ruperea turtei, in ziua in care micuta lor, Bella Victoria Margot, a implinit un an. Conform obiceiului, fetitei i-au fost aduse mai multe obiectedin care.

Gabriela Cristea, despre cea mai mare surpriza de la aniversarea fiicei sale: Mi s-a parut incredibil si emotionant in acelasi timp

Gabriela Cristea, indragita moderatoare a emisiunii Te iubesc de nu te vezi, difuzata in fiecare zi de luni pana sambata, de la ora 18. 45, la Antena Stars, care si-a sarbatorit fiica de numai un.

Acum sunt singura... BOMBA in lumea televiziunii: ANDREEA ESCA tocmai a facut anuntul soc...

Andreea Esca si-a lasat fiica sa-si urmeze visul de a studia in strainatate, iar, ca orice mama, a avut multe emotii in momentul in care Alexia a parasit Romania pentru a merge la facultate in Marea.

Rasturnare de situatie! Oficial sunt impreuna: SMILEY a facut anuntul care bulverseaza LUMEA MONDENA!

Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu de mai bine de un an. insa nu si-au facut relatia publica si continua sa fie extrem de discreti cand vine vorba de povestea lor de dragoste. Totul a iesit la.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )