Libnet.ro
UNICEF

07:15

A MURIT: , in DOLIU... Toata lumea televiziunii este in grea suferinta...

B1 B1,
A MURIT: , in DOLIU... Toata lumea televiziunii este in grea suferinta...

A primit o veste trista in emisiunea sa. Unul dintre concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezi a incetat din viata. si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpu. continuă pe B1

A MURIT: , in doliu! Nimeni nu si-a mai putut stapani lacrimile...

A primit o veste trista in emisiunea sa. Unul dintre concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezi a incetat din viata. si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpu.

DOLIU in lumea sportului! Marea campioana a MURIT la doar 39 de ani... Sotul ei a BATUT-O pana a lasat-o fara suflare (FOTO)

Este din nou doliu in lumea sportului. Marea campioana la tir Marianna Pepe, in varsta de doar 39 de ani, a avut parte de moarte cumplita. Ea s-a stins din viata in noaptea de miercuri spre joi dupa ce a fost.

SOC: A MURIT! Romania, in DOLIU! INIMA lui A iNCETAT sa mai bata din aceasta DIMINEATA (FOTO)

Lumea muzicii din Romania este in doliu! Profesorul Romeo Talmaciu, cel care a creat Trupa Instrumentala Rotaria, s-a stins din viata joi dimineata. El a suferit un atac cerebral in urma cu o.

Atentie! Parul te avertizeaza cu o luna inainte sa faci un atac de cord! Toata lumea trebuie sa stie asta!

Parul tau este cel care te poate preveni in legatura cu aparitia unui atac de cord. Un fir de par cu lungimea de 15 cm poate fi supus unor analize pentru a ne spune daca am fost supusi stresului pentru o perioada mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )