Libnet.ro
UNICEF

23:30

TERIBIL! Din pacate totul se confirma: Da, este vorba de celebra vedeta ...

B1 B1,
TERIBIL! Din pacate totul se confirma: Da, este vorba de celebra vedeta ...

Si s-au casatorit civil in urma cu aproximativ doi ani si au impreuna o fetita. Vedeta a marturisit ca se gandesc sa faca si cununia religioasa. O sa vedem, nu ma. continuă pe B1

Ginecologul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Din pacate, vestile teribile se confirma... Este vorba despre...

Andreea Esca a povestit pentru alistmagazin. ro despre cea mai fericita zi din viata ei, cea in care i-a dat nastere fiicei sale, Alexia Eram. M-am dus la spital dimineata, convinsa ca, din cauza.

Andreea Marin rupe tacerea si confirma TOTUL: Din pacate este vorba despre...

Andreea Marin a declarat ca poate sta ore in sir la o masa, fara sa se plictiseasca, insa este vorba doar despre un singur oras, respectiv Parisul. Andreea nici nu mai stie de cate ori a ajuns in.

Totul despre TERAPIA la care e nevoit sa recurga Pavel Bartos: Din pacate, indragitul actor...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de televiziune din Romania. Acesta este multi-talentat: este actor de teatru si de televiziune, joaca in filme, in reclame si a cucerit publicul cu.

Totul despre terapia la care e nevoit sa recurga Pavel Bartos: Din pacate indragitul actor...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de televiziune din Romania. Acesta este multi-talentat: este actor de teatru si de televiziune, joaca in filme, in reclame si a cucerit publicul cu.

DRAMA in showbiz! Este vorba despre celebrul FUEGO! Stresul si-a spus cuvantul! Anunt dureros pentru IRINA LOGHIN! Din pacate...

Indragitul cantaret Fuego, cunoscut publicului larg sub numele de scena Paul Surugiu a uimit din nou fanii virtuali printr-un pe Facebook. Avand in vedere ca este unul dintre cei mai activi artisti din.

DRAMA in muzica! Celebra cantareata, internata cu forta la psihiatrie: A facut un gest NECUGETAT! Din pacate...

Cantareata Selena Gomez a fost internata, saptamana trecuta, intr-un spital de psihiatrie din Statele Unite dupa ce a suferit o criza emotionala. Artista de 26 de ani a fost spitalizata prima.

Suferinta s-a sfarsit... Din pacate Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Este o perioada grea pentru Oana Lis si sotul ei, de cand Viorel a suferit o operatie si comunica din ce in ce mai greu. Oana Lis este trista din cauza faptului ca nu are copii, dar nu ii pare rau ca a .

Ce veste teribila... Din pacate, a fost facut anuntul trist: Este vorba de celebrul chef bucatar Catalin Scarlatescu...

Lovitura grea pentru chef catalin Scarlatescu, dupa ce concurenta lui favorita a ajuns la spital din cauza epuizarii. Angie Moisescu, preferata lui Scarlatescu, a postat o fotografie in care se vede c.

Vedeta tv a anuntat ca are cancer. Din pacate, nu mai are nicio sansa

Tanara a devenit celebra dupa ce a participat la emisiunea Americas Next Top Model. Jael Strauss a fost diagnosticata cu cancer si medicii i-au spus ca nu are nicio sansa sa se vindece. Vedeta de la Americas.

DRAMA in muzica populara! Din pacate, BENONE SINULESCU ...

Indragitul cantaret de muzica populara Benone Sinulescu este unul dintre cei mai longevivi artisti din Romania, reusind la varsta de 81 de ani sa ridice salile in picioare. Una dintre cele mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3395 seconds )