Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alexandru Ciucu ii creeaza lui Cristi Minculescu cea mai speciala tinuta. Detalii despre inedita colaborare!

ADPM ADPM,
Alexandru Ciucu ii creeaza lui Cristi Minculescu cea mai speciala tinuta. Detalii despre inedita colaborare!

Creatiile vestimentare ale lui Alexandru Ciucu au fost purtate pana acum de membri ai Caselor Regale europene, de Presedintele Klaus Iohannis si de cunoscuti oameni de afaceri, insa noua colaborare stilistica a designerului va uimi cu siguranta publicul. continuă pe ADPM

Impact.ro: Alex Velea si Smiley se aveau ca fratii, dar s-a ales praful. Cum s-a destramat cea mai puternica prietenie din showbiz

Se stie ca, in trecut, pe Smiley si pe Alex Velea ii leaga o prietenie foarte stransa, cei doi artisti avand la activ si cateva colaborari muzicale. Totusi, in prezent aflam ca lucrurile nu mai stau deloc asa, iar acestia se ocupa, separat, de afaceri, colaborari, proiecte. De-a lungul timpului, au existat si zvonuri legate .

Iranul a anuntat cea mai scazuta prezenta la urne din ultimii 40 de ani

Iranul a anuntat, duminica, la doua zile dupa alegerile parlamentare castigate de sustinatorii liderului suprem, ayatollahul Ali Khamenei, ca prezenta la vot a fost de 42%, cea mai scazuta rata de la revolutia islamica din 1979.

Xi Jinping: Coronavirusul, cea mai grava urgenta sanitara in China din 1949

Coronavirusul constituie cea mai grava urgenta medicala care afecteaza China de la crearea regimului comunist, in 1949, a declarat duminica presedintele Xi Jinping, care a admis existenta unor lacune in gestionarea epidemiei, scrie AFP.

HOROSCOP. Cea mai grea lectie pentru fiecare nativ in anul 2020

Horoscop. Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit la Adevaruri ascunse despre cea mai grea lectie fiecare fiecare nativ din zodiac in 2020.

O femeie sustinatoare ISIS si-a devoalat planul de a arunca in aer cea mai mare biserica din Londra

O sustinatoare a gruparii teroriste Stat Islamic a recunoscut ca planuia sa arunce in aer cea mai mare biserica din Londra, Catedrala Saint Paul, potrivit BBC. Femeia a fost arestata dupa ce a cerut explozibili unui politist sub acoperire.

Cea mai eficienta masca de fata, cu bicarbonat de sodiu. Tenul tau se transforma total

Nu mai este un secret ca bicarbonatul de sodiu are numeroase proprietati si este adesea folosit in tratamente cosmetice. Una dintre cele mai eficiente masti naturiste pentru fata, ideala pentru curatarea in profunzime a tenului, il are in compozitie. Un amestec din miere, bicarbonat de sodiu si apa iti va reda luminozitatea si va indeparta celulele moarte.

Ce pui langa friptura? incearca cea mai delicioasa reteta de cartofi cu usturoi

Cauti o reteta delicioasa de garnitura, pentru a asezona friptura ta preferata? Ce zici de niste cartofi la cuptor, cu o combinatie de arome desavarsite de ceapa si usturoi, alaturi de boia dulce de ardei? Fii sigura ca vei dragi iti vor mai cere o portie!.

Aurul, cea mai buna moneda a secolului 21: de ce i-a explodat valoarea pana la un prag record

Intr-o perioada in care pietele economice de la nivel global au devenit mai volatile ca niciodata, oamenii cu bani se intorc la aur. Din acest motiv, valoarea metalului pretios a atins un prag.

EUROSTAT: Ungaria si Romania, tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in ianuarie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de 1,4% in ianuarie, in crestere comparativ cu 1,3% luna precedenta, si de 1,7% in Uniunea Europeana, de asemenea in urcare fata de 1,6% luna anterioara, tarile membre UE cu cele mai ridicate rate ale inflatiei fiind Ungaria si Romania, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna sectie din Romania, pentru tratarea marilor arsi. Daniel Baluta: Sunt medic si inteleg nevoile pe care aceasta unitate le are (VIDEO)

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, vineri, inceperea constructiei celei mai moderne sectii din Romania pentru tratareamarilor arsi. Proiectul este pozibil datoritaunui parteneriat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )