Libnet.ro
UNICEF

10:46

CRISTI BORCEA e in stare de soc: Este vorba de fosta sa sotie, Mihaela Borcea! Va anuntam cu regret ca...

B1 B1,
CRISTI BORCEA e in stare de soc: Este vorba de fosta sa sotie, Mihaela Borcea! Va anuntam cu regret ca...

Dezaluiri emotionante in showbiz! Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit, in adolescenta, si de hepatita A. continuă pe B1

Da, din pacate e adevarat! Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Dezaluiri emotionante in showbiz! Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit, in adolescenta, si de hepatita A.

S-A TERMINAT! Dupa atatia ANI de RELATIE cu Cristi BORCEA, Valentina Pelinel facut ANUNTUL SOC al ZILEI! DECIZIA care CUTREMURA showbizul romanesc (FOTO)

Valentina Pelinel se simte mai implinta ca oricand. Are 3 copii frumosi si sanatosi, iar sotul ei, Cristi Borcea ii este alaturi.

EXCLUSIV Sotiile lui Cristi Borcea, obligate sa semneze acest act, la casatorie. Ce nu au voie sa faca sub nicio forma

Cristi Borcea are o familie foarte frumoasa, de care se bucura pe deplin, odata cu eliberarea din spatele gratiilor. Si-a refacut viata alaturi de Valentina Pelinel, iar manechinul i-a daruit un fiu superb, pe nume Milan Cristian, dar si pe gemenele Indira si Rania. Mai mult, micutele mai impart si numele sfant de Maria, pe .

INCENDIAR! VALENTINA PELINEL a facut-o cu CRISTI BORCEA pe plaja! Imgini interzise cardiacilor (GALERIE FOTO)

Cristi Borcea si Valentina Pelinel formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul romanesc.

Valentina Pelinel a dezvaluit ce face in intimitate cu Cristi Borcea. S-au fotografiat si au facut totul public

Valentina Pelinel le-a dezvaluit fanilor cateva din secretele care ii garanteaza o relatie cu Borcea pana la adanci batraneti. Fostul model se pare ca a gasit reteta perfecta pentru a-l multumi pe afacerist pe toate planurile. Valentina Pelinel, surpriza de ziua lui Borcea Valentina Pelinel si Cristian Borcea formeaza unul din cuplurile din showbiz care .

Fosta sotie a lui Bebe Cotimanis, transformata total. Florina Marcuta este irezistibila FOTO

Bebe Cotimanis s-a despartit de Florina Marcuta in urma cu aproape trei ani. Cei doi au ramas prieteni si colaboreaza in continuare pe platourile de filmare. Fosta sotie a lui Bebe Cotimanis, transformata total in vara lui 2014, Florina Marcuta 49 de ani) radia in rochie de mireasa la bratul ginerelui Constantin Cotimanis 62 de .

Doamne, Dumnezeule! Anunt cumplit despre DANA BUDEANU! Este vorba despre sinucidere! Cine a impins-o catre gestul necugetat

Aceasta a tinut sa precizeze ca stilul lor este unul pe placul sau si ca ea nu ar fi putut sa fie asa ca ei.

LACRIMI in TEATRUL romanesc! Este vorba despre MAREA actrita TORA VASILESCU! Din pacate, INFORMATIA trista a fost CONFIRMATA

Tora Vasilescu este una dintre cele mai indragite actrite, dar putina lume stie ce drama teribila a trait. Chiar daca are mereu zambetul pe buze, Tora Vasilescu a povestit prin ce momente grele a trecut.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )