Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Da, e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

B1 B1,
Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Da, e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. continuă pe B1

ROMANIA, in LACRIMI! Medicii tocmai au facut ANUNTUL TRIST despre MIHAI CONSTANTINESCU!

Mihai Constantinescu se afla in coma de peste 50 de zile. Artistul a suferit mai multestopuri cardiace,iar medicii sunt in continuare rezervati in ceea ce il priveste. Medicul specialist a explicat ce.

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte, nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute stiriste din Romania, dar aceasta se ocupa de presa nu doar la TV, ci si la radio si in reviste.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Vesti proaste pentru fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, care s-a confruntat in ultima perioada cu o serie de grave probleme de sanatate, par sa nu se mai opreasca.

Surpriza mare pentru Huawei: Trump tocmai a facut anuntul

Companiile din Statele Unite ale Americii vor putea sa vanda din nou produse catre gigantul Huawei, din China, dupa interdictiile impuse in luna mai 2019. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele SUA, Donald Trump. Trump a facut anuntul mult asteptat de Huawei Presedintele SUA a clarificat comentariile facute in cadrul unei conferinte de .

Asta e BOMBA ANULUI: Printul Harry va DIVORTA de Meghan Markle! FAMILIA a facut ANUNTUL OFICIAL!

Casa Regala Britanica va fi zguduita de un imens scandal in urmatorii ani. Conform unui membru din Familia Regala, Harry se va desparti de Meghan Markle. Previziunile au fostlansate de una.

SOC in showbiz! Inima i-a CEDAT si A MURIT! Din pacate, NU a mai putut fi SALVAT

Tanarul afacerist din Arad,Catalin Chebeleu, a murit la doar o zi distanta de ziua lui de nastere, cand implinise 38 de ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )