Libnet.ro
UNICEF

12:45

Nimeni nu credea ca e posibil: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala...

B1 B1,
Nimeni nu credea ca e posibil: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala...

Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt concurente pe micul ecran, insa putini stiu ca cele doua prezentatoare au foarte multe lucruri in comun. continuă pe B1

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA mondena a anului!

Andreea Esca a fost aspru criticata de Mircea Badea, dupa un interviu dat de vedeta in urma cu ceva timp. Atunci, vedeta Pro TV se plangea ca romanii sunt dezamagiti de lucrurile care s-au petrecut dupa rev.

LOVITURA pentru ANDREEA ESCA! S-a intamplat dupa ce s-a dus la GINECOLOG! Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca are o familie frumoasa, dar si o cariera de succes. Aceasta a povestit despre experienta ei cu nasterea primului copil, Alexia Eram.

Ginecologul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca are o familie frumoasa, dar si o cariera de succes. Aceasta a povestit despre experienta ei cu nasterea primului copil, Alexia Eram. in urma cu 19 ani, vedeta a devenit.

Utile: Vrei sa-ti schimbi jobul? 5 sfaturi pentru o demisie cu tact; Adevarul despre zahar. Cat de periculos este, de fapt, pentru organism

Cum sa dregi un sos prea iute! Mici trucuri adunate de la bucatari. Daca ai facut o supa prea iute, mai adauga apa, daca ai un sos prea iute, adauga. Adevarul despre zahar. Cat de periculos este, de fapt, pentru organism. Zaharul este un stimulator al placerii, dand dependenta asemenea unui drog, arata.

SOC MONDEN! ANDREEA ESCA a prins-o in fapt pe ALEXIA ERAM cu MARIO FRESH! Imagini BOMBA

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram a participat la o emisiune impreuna cu iubitul sau, MArio Fresh, iar aceasta din urma a dat mai multe detalii despre aceasta, relateaza Stirescu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )