Libnet.ro
UNICEF

11:15

SOC: Cristi BORCEA, diagnosticat cu O BOALA GREA! Valentina Pelinel, in lacrimi!

B1 B1,
SOC: Cristi BORCEA, diagnosticat cu O BOALA GREA! Valentina Pelinel, in lacrimi!

Cristi Borcea a fost eliberat, de curand, din inchisoare! Omul de afaceri a statincarcerat, din luna februarie a acestui an, dupa ce a primit o pedeapsa indosarulretrocedarilor ilegale de. continuă pe B1

Cristi Borcea, diagnosticat cu o boala delicata. Este nevoit sa se trateze peste hotare

Cristi Borcea a parasit Romania pentru Ungaria, la doar o saptamana dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Afaceristul se confrunta cu o boala delicata si a apelat la ajutorul medicilor din.

Decizia radicala pe care a luat-o Borcea, dupa ce a iesit din inchisoare. Se schimba totul pentru el. O implica si pe Valentina Pelinel

Cristian Borcea a facut prima declaratie dupa ce a fost eliberat conditionat din inchisoare. Fostul actionar al clubului Dinamo Bucuresti nu vrea sa mai auda de fotbal si anunta ca se afla la Budapesta, unde cauta o clinica de detoxifiere pentru a-si mai repara sanatatea. Cristian Borcea a iesit din inchisoare, dar nu vrea sa .

BOMBA in lumea mondena! CE a ajuns SA FACA Cristi Borcea dupa eliberarea din PUSCARIE ...

Dupa eliberarea din inchisoare, Cristi Borcea a plecat pe santier, in Olimp, unde barbatul are un hotel si o plaja, care inca de la finalul sezonului sunt inchise pentru renovare.

ştiri din Monden

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )