Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE din Romania anunta MARELE DEZASTRU: Vor fi urmari GRAVE pentru POPOR

B1 B1,
Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE din Romania anunta MARELE DEZASTRU: Vor fi urmari GRAVE pentru POPOR

Cea mai cunxoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gheorghiu, a lansat pe blogul personal o noua profetie cutremuratoare. in aceasta dimineata, m-a trezit un glas care -mi spune ceva cutremurator. Glasul. continuă pe B1

Cazul ELODIA, elucidat?! Ce s-a intamplat, de fapt, cu cea mai cautata femeie din Romania!

Emilia Ghinescu, mama Elodiei, a declarat ca a avut o convorbire telefonica cu fostul ei ginere, Cristian Cioaca. Femeia a marturisit ca i-a facut cateva marturisiri socante despre fiica ei. M-a sunat.

Cea mai mare banca din Australia a pierdut datele a 20 de milioane de clienti

Commonwealth Bank of Australia CBA), cea mai mare banca din Australia, a recunoscut, recent, ca a pierdut datele a circa 20 de milioane de clienti, anunta Reuters, mentionand ca este vorba despre informatii precum nume, adrese, numere de conturi si declaratii care erau stocate pe doua benzi magnetice ce urmau sa fie distruse de un subcontractant, in anul 2016.

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dupa 38 de ani, a facut o descoperire socanta. Cum a fost posibil asa ceva?

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dar dupa 38 de ani, a aflat un secret socant. Cand Radigena si GeraldoGaspar si-au luat fiul, Romualdo, din spital in 1980, nu aveau nici.

Tulcea: Cel mai mare sarpe din Romania si-a extins populatia si habitatele

Balaurul dobrogean, cel mai mare sarpe din Romania, si-a extins populatia cu 25% in ultimii 10 ani, dar si habitatele din Parcul National Muntii Macinului PNMM). Astfel, restrictiile impuse de.

Cea mai calda luna din ultimii 60 de ani: Ce transmit meteorologii pentru urmatoarele zile

Meteorologii au sustinut ca luna trecuta a fost cea mai calda luna aprilie din ultimii 60 de ani. De asemenea, specialistii au anuntat ca vineri si sambata vor fi din nou temperaturi cu 10 grade Celsius.

VIDEO Romnia, lovita de cea mai grava seceta din ultimii 50 de ani. Ultima speranta: ne rugam la Dumnezeu

In Romania, este seceta cum nu a mai fost in ultimii 50 de ani la inceput de mai. in sudul tarii si nu numai, pamantul a crapat ca in mijlocul verii si deja se vad efectele la grau si rapita. Mai mult, porumbul, floarea soarelui si mazarea, abia semanate, nu vor rodi fara apa. in lipsa sistemelor de irigatii, singura noastra sansa poate veni din cer.

Cea mai cunoscuta vedeta PRO TV RENUNTA la televiziune si intra in POLITICA

Vedeta Pro TV Elena Lasconi ia serios in calcul varianta de a renunta la televiziune pentru a candida la functia de primar in Campulung. Ea sustine ca acolo se simte nevoia unei maini de gospodar, iar localnicii.

FOTO Ce scriu turistii pe peretii celei mai inguste strazi din Romania. Zidurile dintre oamenii care se iubesc se sparg

Cea mai ingusta strada din Romania are putin peste 1 metru latime si este vizitata anual de zeci de mii de turisti. Unii dintre acestia tin neaparat sa lase urme ale trecerii lor pe acolo.

METEO: Schimbare TERIBILA de vreme in weekend. Cate grade vor fi in termometre. Cele mai AFECTATE regiuni din Romania

Panala inceputul weekend-uluivremea va continua sa fie insorita in aproape toata tara cu temperaturi situate intre 20 de grade Celsius la malul Marii si in jur de 31 de grade in spatiul.

Petrecere campeneasca in cea mai mare padure de liliac din Romania

Mare petrecere se anunta la acest sfarsit de saptamana 5-6 mai) in padurea de liliac de la Ponoarele-Mehedinti, din care vor lipsi muzica si dansurile populare, micii si berea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )