Libnet.ro
UNICEF

09:30

MIHAI BENDEAC, dezvaluiri cutremuratoare despre FEMEILE din viata lui: DA, m-au traumatizat...

B1 B1,
MIHAI BENDEAC, dezvaluiri cutremuratoare despre FEMEILE din viata lui: DA, m-au traumatizat...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit despre perspectiva unei relatii serioase. in acest sens, vedeta a precizat ca niciodata nu va iubi o femeie mai mult decat profesia sa. Sa spunem ca la un moment dat as accepta ca. continuă pe B1

SOCANT! Dezvaluiri CUTREMURATOARE despre BATAIA primita de Razvan Ciobanu de la iubit: L-a LOVIT asa tare, incat scaunul s-a RUPT!

Desi Razvan Ciobanu alege sa fie discret, un apropiat al acestuia a dezvaluit informatii uimitoare despre despartirea dintre el si barbatul care i-a fost alaturi sase ani. Medicul a mers acasa la Razva.

MIHAI BENDEAC vorbeste, in premiera, despre nunta DELIEI: Mi-a propus si am spus DA!

Mihai Bendeac a vorbit despre relatia speciala pe care o are cu colega si prietena sa Delia Matache. Actorul a marturisit ca o cunosste de foarte mult timp pe Delia si ca a acceptat sa ii fie cavaler de onoare.

DIN PACATE, medicii au facut anuntul trist: Boala de care sufera indragitul MIHAI BENDEAC e incurabila...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit despre problemele de sanatate pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a scris, intr-un mesaj publicat pe.

Decizie RADICALA luata de Antena 1 in privinta lui Mihai Bendeac: Totul a fost posibil cu acordul lui Razvan Simion si Dani Otil...

La mai putin de trei luni dupa ce Razvan Simion si Dani Otil au anuntat ca nu vor fi la carma emisiunii X Factor s-a aflat cine le ia locul! Este vorba despre carismaticul actor Mihai Bendeac. Mihai.

Doliu in lumea sportului romanesc! Presedintele unui cunoscut club sportiv s-a stins din viata (FOTO)

Mihai Zaharia, fostul presedinte al Clubului Sportiv Rapid, s-a stins din viata, joi, la varsta de 75 de ani. Barbatul a condus CS Rapid timp de 21 de ani, intre 1990 si 2011, perioada in care giulestenii.

PRIMUL barbat din viata Valentinei Pelinel, detalii NESTIUTE despre trecutul ei. iti vei SCHIMBA PAREREA despre ea!

Primul barbat din viata Valentinei Pelinel a fost Dorin Dragan, pe care blonda l-a cunoscut cand avea 16 ani si jumatate. Cei doi s-au cunoscut pe aeroport, iar Dorin i-a fost impresar in America. Am fost.

Femeile din PSD, OFUSCATE pe Ludovic Orban: E INCAPABIL, a recurs la metode PERFIDE!

Femeile din PSD sunt suparate pe Ludovic Orban. Organizatia Femeilor Social-Democrate OFSD) a transmis vineri un comunicat in care condamna maniera incalificabila prin care liderul PNL incearca sa rastoarne.

Dezvaluiri CUTREMURATOARE! Cornelia Catanga isi acuza sotul ca i-a SCHIMBAT COPILUL la nastere!

Dezvaluiri incredibile facute de Cornelia Catanga. Artista a povestit ca, la nasterea fiului, a fost convinsa ca partenerul ei de viata a schimbat copilul. Eu mi-am dorit foarte mult sa am o fata, imi.

Cristian Pomohaci, iN ACTIUNE! Incredibil ce s-a intamplat dupa un CONCERT! TOATE femeile din sat au ramas BLOCATE

Aflat la zilele unei comune, Pomohaci si-a permis niste glume cu femeile aflate in public, desi acestea pareau sa se amuze pe seama lor, noi ne abtinem de la comentarii si va lasam pe voi sa trageti.

Cristian Pomohaci, iN ACTIUNE! Incredibil ce s-a intamplat dupa un CONCERT! TOATE femeile din sat au ramas...

Aflat la zilele unei comune, Pomohaci si-a permis niste glume cu femeile aflate in public, desi acestea pareau sa se amuze pe seama lor, noi ne abtinem de la comentarii si va lasam pe voi sa trageti.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )