Libnet.ro
UNICEF

00:06

Monica Pop, declaratii infioratoare despre Alexandru Arsinel: Am fi avut un nou deces

B1 B1,
Monica Pop, declaratii infioratoare despre Alexandru Arsinel: Am fi avut un nou deces

Medicul Monica Pop a facut declaratii cutremuratoare despre Alexandru Arsinel. Marele actor a fost supus luni unei interventii chirurgicale la inima dupa ce, pe 10 decembrie, a ajuns la spital acuzand. continuă pe B1

Monica Pop a facut declaratii infioratoare despre Alexandru Arsinel: Am fi avut un nou deces

Medicul Monica Pop a facut declaratii cutremuratoare despre Alexandru Arsinel. Marele actor a fost supus luni unei interventii chirurgicale la inima dupa ce, pe 10 decembrie, a ajuns la spital acuzand.

Monica Pop, despre Alexandru Arsinel: Daca nu mergea la doctor, mai aveam un deces

Alexandru Arsinel a suferit un infarct si a fost operat in aceasta dimineata. Medicii au decis sa-i monteze un stent pe o artera care era infundata in proportie de 70 la suta. Cu.

Primele declaratii ale lui Alexandru Arsinel dupa ce a ajuns la spital

Alexandru Arsinel 78 de ani) a fost internat duminica la Spitalul Universitar de Urgenta, dar asa cum nu i-a placut niciodata sa dramatizeze, nu a facut-o nici acum. Desi sunt cunoscute problemele lui de s?.

Actorul Alexandru Arsinel, internat la Spitalul Universitar din Capitala, este in stare stabila, pe sectia de Cardiologie

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase, este in stare stabila, fiind inca internat la Spitalul Universitar de Urgenta. Actorul este internat pe sectia de Cardiologie. Oficialii din spital vor face declaratii privind starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel la ora 13.

Ultimele vesti despre starea de sanatate a actorului Alexandru Arsinel

Starea de sanatate a actorului Alexandru Arsinel este buna si ar putea fi externat chiar zilele urmatoare. Anuntul a fost facut de Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar din Capitala, acolo unde.

Alexandru Arsinel a iesit din operatie. Ca spun medicii despre starea sa

Adus duminicala unitatea de primiri urgente a Spitalului Universitar, acuzand dureri toracice, actorul Alexandru Arsinel a fost supus in cursul zilei de luni unei interventii.

Alexandru Arsinel, despre suferinta prin care trece: S-au adunat prea multe. Actorul va fi supus unei interventii pe inima

Duminica, actorul Alexandru Arsinel a fost transportat de urgenta la spital, el acuzand dureri toracice. Contactat de Mihai Gadea, Alexandru Arsinel a marturisit la Antena 3 ca va fi supus unei inte.

Alexandru Arsinel a ajuns de urgenta la spital! Adevarul despre starea sa de sanatate

Alexandru Arsinel a ajuns de urgenta la spital. Maestrul a fost investigat imediat de medicii de la camera de garda care au decis sa-l interneze. Sanatatea marelui actor s-a agravat se pare dupa socurile.

ALERTA! Momente CUMPLITE pentru Alexandru Arsinel. Actorul va fi supus unei COMPLICATE interventii chirurgicale

Sunt clipe grele pentru Alexandru Arsinel. Actorul ar urma sa sufere luni o interventie pe inima, informeaza B1 TV. Arsinel a ajuns duminica la spital dupa ce a acuzat dureri mari la nivelul toracelui. Se pare.

Alexandru Arsinel a fost OPERAT! Medicii, ANUNT DE ULTIMA ORA

Adus duminicala unitatea de primiri urgente a Spitalului Universitar, acuzand dureri toracice, actorul Alexandru Arsinel a fost supus in cursul zilei de luni unei interventii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )