Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatie limita pentru : Sa patiti cele mai naspa chestii... Adevaruri cutremuratoare ies la iveala...

B1 B1,
Situatie limita pentru : Sa patiti cele mai naspa chestii... Adevaruri cutremuratoare ies la iveala...

A avit o reactie virulenta la adresa unei concurente venite sa-si gaseasca jumatatea in emisiunea sa. Tanara a povestit detalii despre fosta sa relatie, care a fost, de fapt, o aventura. continuă pe B1

Vedeta TV introduce o noua materie in scoli: Veste SOC primita de toti elevii romani...

Prezentatoarea emisiunii Te iubesc de nu te vezi, considera ca orele de retorica trebuie introduse in scoli, precizand ca oamenii nu mai stiu sa comunice altfel decat prin intermediul.

, in lacrimi de furie: Ma deranjeaza... A facut dragoste atat cu ea, cat si cu mama ei...

L-a dat afara din emisiunea Te iubesc de nu te vezi pe unul dintre invitati, fiind enervata de felul in care acesta povestea o intamplare nu tocmai normala. Ma deranjeaza.

Da-mi masina inapoi! SCANDAL MONSTRU intre si fostul partener: Deja s-a ajuns prea departe...

Au divortat de cinci ani, insa iata ca scandalurile dintre Marcel Toader si penultima sa sotie, , par fara sfarsit. Ea il acuza ca i-a tocat in jur de 400. 000 de euro, in timpul.

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede lanseaza un incubator de afaceri: 500.000$ pentru startup-uri

Binance, unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede din lume, deschide un incubatorde afaceri pentru startup-uri de blockchain si monede virtuale. Binance Labs Incubation Program va oferi cate jumatate de milion de dolari startup-urilor admise in program, in schimbul unui pachet de 10% din afacere.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ursul

Fratele Alinutei, Alin) - Mami de ce fuge ursul? mama) - Pentru ca il alearga sora ta, puiule.

Care sunt cele mai smart orase din Romania. Capitala are de suferit la acest capitol

Asociatia Romana pentru Smart City ARSCM) a realizat un studiu despre infrastructura smart din Romania si despre cele mai dezvoltate orase de la noi din tara, clasificandu-le pe acestea intr-un top. Bucurestiul nu este pe primul loc.

Una dintre cele mai vechi companii de produse petroliere isi cere insolventa, dupa 70 de ani de activitate

Una dintre cele mai vechi si mai cunoscute companii cu obiect de activitate de export si import de produse petroliere isi cere insolventa din cauza unei executari silite realizate de Piraeus Bank.

Cele mai crancene batalii care le-au adus faima voievozilor medievali. Cum au fost striviti otomanii care au invadat tara

Aflate la portile Occidentului si ale imperiilor din Orient, tinuturile actuale ale Romaniei au fost de-a lungul secolelor locurile unora dintre cele mai crancene razboaie.

FOTO A inceput constructia Autostrazii gazului BRUA, unul din cele mai mari proiecte de infrastructura din Romania

Judetul Timis beneficiaza de unul dintre cele mai mari proiecte de insfrastructura din Romania. Transgaz a inceput lucrarile de montaj la primele conducte din proiectul BRUA, pe santierul din zona Recas.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bananele

Un oltean, dupa vreo 4 ani de lucru in Italia se intoarce in patria-mama. Intr-o seara se duce in vizita la un cumatru in alta zona a tarii. A luat o sticla de Martini si niste banane pentru fiul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )