Libnet.ro
UNICEF

14:15

SOC in muzica populara! Detalii cutremuratoare despre situatia MARIEI CIOBANU! Din pacate s-a intamplat departe de tara

B1 B1,
SOC in muzica populara! Detalii cutremuratoare despre situatia MARIEI CIOBANU! Din pacate s-a intamplat departe de tara

Supranumita ciocarlia cantecului popular romanesc, cantareata Maria Ciobanu a implinit 81 de ani. A fost pentru prima data cand artista a petrecut departe de tara, ea fiind stabilita in acest mo. continuă pe B1

Drama in MUZICA POPULARA! Elena Merisoreanu a ajuns la URGENTE dupa operatia cumplita! Din pacate vestile nu sunt DELOC bune...

Indragita cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu 69 de ani) nu se simte bine dupa operatia suferita la corzile vocale. Totul ar fi cauzat de faptul ca artista a ignorat sfaturile medicilor privind.

Dupa moartea IONELEI PRODAN, o noua drama loveste MUZICA POPULARA: E vorba din pacate de indragita ELENA MERISOREANU...

Elena Merisoreanu, indragita cantareata de muzica populara, a dezvaluit ca a visat-o pe buna sa prietena, Ionela Prodan. Am visat-o pe Ionela Prodan cum venea dintr-o multime de oameni. Mi-a zis sa.

Cum a reusit sa slabeasca 25 de kilograme o cunoscuta interpreta de muzica populara

La cei 23 de ani, Alexandra Buburuzan, o artista de muzica populara din Ardeal, si-a schimbat total viata in ultima perioada si s-a pus pe slabit. Alexandra Buburuzan, cantareata de muzica populara, a slabit 25.

Maria Ciobanu a implinit 81 de ani! Cantareata de muzica populara si-a serbat ziua intr-un loc la care nimeni nu se astepta

Cantareata de muzica populara Maria Ciobanu a implinit 81 de ani. indragita artista, care s-a retras din activitate si a ales sa traiasca peste Ocean si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de familie.

SOC la Casa Alba! Detalii INCENDIARE despre DIVORTUL IMINENT dintre Melania si Donald Trump

Despartirea dintre presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania, pare iminenta. Hollywood Life scrie ca Melania Trump e devastata doar la gandul ca sotul ei ar putea fi reales in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )