Libnet.ro
UNICEF

12:00

VESTEA TRISTA a zilei! Din pacate este vorba despre Andreea Balan! Detalii CUTREMURATOARE despre BOALA vedetei! Fanii sunt iNGROZITI

B1 B1,
VESTEA TRISTA a zilei! Din pacate este vorba despre Andreea Balan! Detalii CUTREMURATOARE despre BOALA vedetei! Fanii sunt iNGROZITI

Andreea Balan a marturisit ca a suferit de depresie postnatala, problema cu care se confrunta mai multe femei dupa ce nasc. Vedeta a explicat ca totul a fost hormonal si s-a simtit foarte rau. S-a. continuă pe B1

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Fuego a dezvaluit ca are probleme cu inima, suferind de aceleasi probleme de sanatate cu care s-a confruntat si tatal sau. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune,.

Ce drama! Medicii au facut anuntul SOC: Da, din pacate, este vorba de si Madalin Ionescu...

Atunci cand lucrau la Kanal D, si Madalin Ionescu s-au imbolnavit. Astfel, din cauza stresului si a programului pe care l-au avut, a povestit ca a inceput sa aiba probleme cu.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer se confrunta cu probleme financiare dupa operatia pe care a suferit-o la rinichi, in ajutor ei sarind prietenul ei de-o viata, Alexandru Arsinel. Cantareata a anuntat, recent, ca, in ciuda.

Lumea muzicii populare este in STARE DE SOC: Din pacate este vorba de indragita Maria Ciobanu...

Interpreta de muzica populara Maria Ciobanu trece prin clipe grele dupa ce starea de sanatate a sotului sau s-a agravat. Astfel, Mircea Cimpeanu are nevoie de ingrijire permanenta, semn ca cei doi nu se vor.

VESTEA TRISTA A ZILEI! Oana Lis se roaga NEiNCETAT! Din pacate e vorba chiar despre VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit pentru o emisiune TV ca a trecut printr-un moment foarte dificil in trecut si ca s-a gandit chiar sa-si puna capat zilelor. Sotia fostului primar al Capitalei era complexata de faptul.

Dupa moartea Ionelei Prodan, familia artistei e lovita de o noua drama: Din pacate e vorba de iubitul regretatei vedete...

In ceea ce priveste viata ei personala, Ionela Prodan a fost discreta, ea ramanand vaduva in 1992, cand fiica lor Anamaria Prodan abia devenise majora. Ultimii 20 de ani din viata i-a petrecut in armon.

Dupa moartea Stelei Popescu, Romania e zguduita de o noua drama: Da, din pacate e vorba chiar de indragitul Alexandru Arsinel...

Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale de scena, Stela Popescu, iar problemele de sanatate ale sotiei sale i-au agravat starea. Actorul a evitat cateva luni sa apara in spatiul public,.

Din pacate, o veste trista: Fuego sufera de aceeasi BOALA care L-A UCIS pe tatal sau. Marturii sfasietoare ale artistului...

Fuego a marturisit, intr-un interviu, ca sufera de aceleasi probleme de sanatate cu care s-a confruntat si tatal sau, adica are probleme cu inima. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de.

PANICA pe Aeroportul Otopeni! Un avion Ryanair Bucuresti Berlin a ratat decolarea din cauza unor defectiuni tehnice (FOTO)

Panica pe Aeroportul Otopeni. Un avion Ryanair Bucuresti - Berlin a ratat decolarea, luni, din cauza unor probleme tehnice, potrivit boardingpass. ro. Din primele informatii, este vorba despre cursa.

Da, e ADEVARAT, din pacate Andreea Esca a facut anuntul: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?

Andreea Esca a dezvaluit ca nu va renunta prea curand la meseria de prezentatoare, desi este implicata in mai multe proiecte. De asemenea, prezentatoarea a precizat ca prietenii au acuzat-o ca nu stie ce.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )