Libnet.ro
UNICEF

23:01

Cati bani primeste Mirabela Dauer de la stat! Afla ce pensie are artista dupa zeci de ani de cariera

B1 B1,
Cati bani primeste Mirabela Dauer de la stat! Afla ce pensie are artista dupa zeci de ani de cariera

Mirabela Duer este unde dintre cele mai indragite artiste din Romania. Vocea cunoscuta din Epoca de Aur a inveselit mii de romani si continua sa o faca si in prezent. Publicul insa s-ar astepta. continuă pe B1

Ce pensie primeste Mirabela Dauer, dupa o viata pe scena. Abia poti sa traiesti cu aceasta suma

A debutat in muzica in 1963 alaturi de formatia rock Rosu si Negru si a inceput sa scrie istorie in muzica usoara romaneasca. Cu toate acestea, a iesit la pensie cu bani din care abia poti trai. Cat primeste de la stat Mirabela Dauer, dupa o viata pe scena? Mirabela Dauer pensie. Abia poti sa .

Cati bani primesc de la stat suspectii de coronavirus izolati sau in carantina. Cifrele oficiale

Primul caz de infectie cu coronavirus de pe teritoriul Romaniei a fost confirmat miercuri seara, 26 de persoane se afla in carantina si 2. 077 de persoane sunt monitorizate la domiciliu. Atat oamenii care revin in tara din zone de risc ori au luat contact cu persoane infectate de COVID-19, cat si cele aflate in carantina .

Mirabela Dauer, in DOLIU! Marea artista nu-si mai poate stapani lacrimile

Artista Mirabela Dauer traverseaza un moment greu in viata sa. O mare iubitoare de animale, aceasta a izbucnit in plans cand si-a pierdut una dintre cele mai iubite fiinte din viata sa. Zaza, catelusa.

Cati bani de buzunar le da Anamaria Prodan fiicelor sale. Suma este peste salariul mediu al unui roman

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan se afla printre primii 100 cei mai bogati oameni din Romania. Cei doi traiesc in lux, alaturi de copiii lor, in Dubai, iar impresara admite ca ar putea trai 20 de vieti cu cat a chivernisit pana acum. Traind la un anumit nivel, desigur ca starea de bine ajunge si .

Cati bani trebuie sa ii dai, de fapt, preotului pentru o nunta sau un botez, in Bucuresti. Tarife si detalii utile

Nunta, botezul, ambele reprezinta doua evenimente importante din viata unui om, iar daca pe prima o mai poti ocoli, a doua trebuie indeplinita. Cert este ca ambele costa. Cati bani trebuie sa ii dai preotului pentru oricare dintre aceste evenimente? Cati bani trebuie sa ii dai preotului pentru o nunta sau un botez, in Bucuresti? .

Cati bani a dat Antonia pentru a-si pune silicoane. Face suma asta intr-o seara

Antonia a decis in luna februarie sa isi mareasca bustul, pentru a doua oara. Cati bani a dat cantareata pe schimbare? Este echivalentul a doua concerte de-ale sale. Cati bani a dat Antonia pentru a-si pune silicoane? Nemultumita de forma bustului sau si de faptul ca sanii ii erau putin lasati, Antonia s-a lasat pe .

Cati bani pierde Simona Halep pentru ca nu participa la turneul de la Doha. Retragerea o va costa scump

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Dubai, dar anuntul de retragere de la Doha a surprins pe toata lumea, sportiva acuzand problemele de sanatate care au recidivat. Finala de la Dubai a jucat-o cu dureri mari la spate. Cati bani pierde Simona Halep pentru ca nu participa la turneul de la Doha Dupa .

Cati bani ia Corina Chiriac pentru emisiunea Opriti Timpul de la National TV. Lucreaza acolo de 10 ani

Corina Chiriac, una dintre cele mai importante si mai emblematice voci si aparitii din muzica romaneasca, este moderatoarea emisiunii Opriti Timpul de la National TV de 10 ani. De un deceniu vine in intampinarea publicului cu multa muzica de calitate si voie buna, iar pentru acest fapt este remuneratadar de zece ani la fel. Cati .

Cati bani a dat un pasager proaspat intors din China pe un test de coronavirus. Suma este uriasa

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. Focarul principal, asa cu a fost anuntat oficial, a fost in provincia Wuhan, din China. Cati bani a dat un pasager proaspat intors din .

Ce avere are Florin Citu, premierul propus de Klaus Iohannis. Cati bani are in conturi

Florin Citu, noul premier propus de Klaus Iohannis, nu are mare vechime in PNL, dar are trei terenuri, un apartament de 130 mp si 350. 000 de lei in cont. Ce avere are Florin Citu, premierul propus de Klaus Iohannis? Florin-Vasile Citu este senator roman, ales in anul 2016. Pe 4 noiembrie 2019 a preluat de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )