Libnet.ro
UNICEF

08:45

SCENE INCENDIARE la Bravo, ai stil! Celebrities! Andreea Tonciu a renuntat complet la INHIBITII! Catalin Botezatu, iNMARMURIT! Eu sunt SEXY cu sau fara chiloti (VIDEO)

B1 B1,
SCENE INCENDIARE la Bravo, ai stil! Celebrities! Andreea Tonciu a renuntat complet la INHIBITII! Catalin Botezatu, iNMARMURIT! Eu sunt SEXY cu sau fara chiloti (VIDEO)

Andreea Tonciu a uimit pe toata lumnea cu tinuta ei, la Bravo, ai stil! Celebrities. continuă pe B1

DETALII SOCANTE ies la iveala la Bravo, ai stil! Celebrities! Andreea Tonciu, AMOR iN SECRET cu sotul Ilincai Vandici

Ilinca Vandici si Andreea Tonciu par a se intelege de minune pe platoul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, dar nu la asta se astepta toata lumea, avand in vedere trecutul lor.

Andreea Tonciu, in lacrimi! Ce a facut fetita ei, dupa ce a vazut cum este jignita de Maria Ilioiu

Bravo, ai stil! Celebrities a inceput de mai bine de o saptamana si tot de atat timp a pornit si scandalul dintre Maria Ilioiu si Andreea Tonciu. Divele, una fosta ispita la Insula Iubirii, alta mama cu acte in regula, nu se cearta pe bani sau barbati, ci pe succes, numai ca tensiunea a ajuns .

Bomba in showbiz! Andreea Tonciu, iubire secreta cu sotul Ilincai Vandici. Detalii uluitoare

Controversele se tin scai de Andreea Tonciu, in cel mai nou sezon din Bravo, ai Stil Celebrities. Bruneta a fost deja implicata si in cateva momente de scandal cu alte concurente, precum Maria Iloiu. De curand, insa, s-a aflat ca aceasta s-a iubit in mare secret cu nimeni altul decat sotul Ilincai Vandici. Prezentatoarea emisiunii .

EXCLUSIV Razboi pe fata la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce i-au facut toate concurentele Mariei Ilioiu. Pana si sefii au fost implicati

E un razboi crunt la Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D. Se pare ca sunt implicate toate concurentele show-ului, iar situatia este cat se poate de critica. Marul discordiei? Nimeni alta decat Maria Ilioiu. Iata de ce! Razboi pe fata la Bravo, ai stil! Celebrities Maria Ilioiu le da de furca tuturor concurentelor .

Andreea Tonciu a izbucnit in lacrimi! Reactia fetitei ei a facut-o sa cedeze! Mami, de ce te face ciocanitoare? (VIDEO)

Andreea Tonciu, in lacrimi! Diva nu a mai suportat si a izbucnit in plans. TRAGEDIE TOTALA PENTRU CATALIN BOTEZATU! OPERATIA CUMPLITA NU A REUSIT! IMAGINI GREU DE PRIVIT GALERIE FOTO) Tinuta ei a fost.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )