Libnet.ro
UNICEF

00:07

DEZMAT TOTAL la Insula iubirii: Din pacate, chiar prezentatorul Radu Valcan a fost implicat... Ce decizie a luat Antena 1...

B1 B1,
DEZMAT TOTAL la Insula iubirii: Din pacate, chiar prezentatorul Radu Valcan a fost implicat... Ce decizie a luat Antena 1...

Noi marturisiri socante la Insula Iubirii. Totul, dupa ce Costas, unul dintre concurenti, a intrebat-o pe Nicoleta Dragne daca vrea sa faca un copil cu el. Foarte surprinsa de propunere, aceasta . continuă pe B1

Insula Iubirii ajunge la final. Ce se inampla in ultimul episod al emisiunii de la Antena 1

Fanii show-ului de dragoste se vor bucura saptamana viitoarem, pe data de 15 septembrie, de ultimul episod al emisiunii Insula Iubirii. Antena 1 isi ia adio, in episodul de saptamana viitoare, de la formatul testului de dragoste. Thailanda ramane goala, iar ispitele vor ramane doar in mintea fanilor care nu vor mai avea ocazia sa .

Au facut bunga, bunga la Insula Iubirii, dar Antena 1 a cenzurat imaginile: Acum au aparut pe internet si intreaga Romanie s-a isterizat! (FOTO)

E nebunie totala la Insula iubirii! Aurel nu s-a putut abtine sa nu pice in ispita atunci cand a vazut-o pe Alexandra, fosta lui iubita.

Teroare la emisiunea Insula iubirii: E vorba de amanta oficiala a celebrului cuplu! (FOTO)

Au aparut probleme in paradis pentru Bianca Pop, ispita de la Insula Iubirii. Relatia dintre sexoasa brunetasi temutul interlop Ciprian Pian scartaie serios.

Ce au decis cei de la Antena 1 in legatura cu celebra emisiune Insula Iubirii: MI-A PUS PE... (FOTO)

Irina, ispita de la Insula Iubirii, a facut dezvaluiri inedite despre prezenta sa in celebrul show. IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Ea a.

Melescanu: Din pacate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegala

Senatorul Teodor Melescanu a declarat joi ca nu recunoaste excluderea sa din ALDE si ca va merge in .

SOC: Blocul lui Mihai Bendeac a luat FOC! Apartamentul actorului, PLIN DE FUM! Din pacate, s-a intamplat ...

Mihai Bendeac a tras o sperietura sora cu moartea cand a luat parte la un incendiu de proportii. Focul a izbucnit la un apartament din blocul in care el locuieste, iar fumul a ajuns peste tot, inclusiv in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )