Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Mitoseru a anuntat ca divorteaza dupa patru ani de casnicie si a explicat de ce a luat aceasta decizie FOTO

Adevărul Adevărul,
Mihai Mitoseru a anuntat ca divorteaza dupa patru ani de casnicie si a explicat de ce a luat aceasta decizie FOTO

Actorul si vedeta de televiziune Mihai Mitoseru, in varsta de 44 de ani, a anuntat, printr-un mesaj pe Facebook, ca a decis sa divorteze, dupa patru ani de casnicie. continuă pe Adevărul

Mihai Mitoseru divorteaza, dupa o relatie de 13 ani: Nu mai pot sa fac pe prostul cand ma intreaba toata lumea de ce sunt singur!

Anunt soc in showbizul autohton! Mihai Mitoseru, cunoscutul prezentator de televiziune, a decis sa puna capat casniciei cu Noemi, dupa o relatie care dureaza de 13 ani. Desi, in prima faza, fanii s-au gandit ca este o farsa, Mitoseru le-a explicat ca nu e nici o gluma la mijloc si ca lucrurile sunt extrem de .

Mihai Mitoseru divorteaza. Eu voiam familie si copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani si si-a pus silicoane

Dupa 13 ani de relatie, Mihai Mitoseru si frumoasa lui sotie, Noemi Mitoseru, au decis sa se desparta. Am avut bunul simt sa ascund elegant situatia, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe.

DELIA Matache a facut ANUNTUL SOC dupa OPT ANI de casnicie cu Razvan! NIMENI NU SE ASTEPTA la asa ceva ...

Delia Matache si Razvan Munteanu sunt casatoriti de peste opt ani! Delia se declara extrem de fericita alaturi de barbatul iubit. De curand, ea a vorbit despre relatia cu sotul ei, pentru Viva. Da, se.

GATA! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL SOC dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Acum, e OFICIAL!

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf.

Fosta sotie a lui Bogdan Gigina si-a refacut viata la patru ani de la tragedie. Mama politistului, mesaj socant pe Facebook

Fosta sotie a lui Bogdan Gigina si-a refacut viata la patru ani de la tragedie. Mama politistului de la Rutiera a transmis un mesaj socant cu aceasta ocazie, semn ca nu este tocmai incantata de gestul.

GATA! Cabral a facut ANUNTUL SOC dupa 8 ani de CASNICIE cu Andreea! NIMENI NU SE ASTEPTA la asa ceva!

Cabral si actuala sotie, Andreea, formeaza un cuplu de 12 ani, dar sunt casatoriti de 8.

Iulia avea patru ani si se afla in gara atunci cand familia a pierdut-o. Dupa 20 de ani acestia au regasit-o. Primul lucru pe care l-a spus tanara

Iulia Gorina, in varsta de 24 de ani, are doar amintiri foarte vagi din ziua care i-a schimbat viata, acum doua decenii. Calatorea cu trenul impreuna cu tatal ei, in tara natala, Belarus. Barbatul a.

Mariana are 53 de ani si, de patru ani, sta pe strazile din Constanta. isi spune povestea, doar daca ai rabdare sa o asculti. Nu mai spera la o casa sociala, dar are doua lucruri pe care si le mai doreste

Mariana are 53 de ani si, de patru ani, sta pe strazile din Constanta. isi spune povestea dureroasa, doar daca ai rabdare sa o asculti. Tot calvarul ei a inceput dupa ce casa i-a luat foc. Nu i-a ma.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )