Libnet.ro
UNICEF

07:00

Bianca Dragusanu pleaca de la Kanal D. Va fi inlocuita de Andreea Mantea!

ADPM ADPM,
Bianca Dragusanu pleaca de la Kanal D. Va fi inlocuita de Andreea Mantea!

Postul de televiziune Kanal D se pregateste intens pentru grila noua, care va fi lansata in toama, asadar apar si multe schimbari. Andreea Mantea este noua prezentatoare a emisiunii Te vreau langa mine, in locul Biancai Dragusanu. Bruneta focoasa este in vacanta si a facut primele declaratii despre noul ei job. continuă pe ADPM

Bianca Dragusanu si postul Kanal D au incheiat colaborarea

Bianca Dragusanu 36 de ani) nu va mai aparea la Kanal D, unde a prezentat pana de curand show-ul Te vreau langa mine. Ea va fi inlocuita de o alta vedeta a postului turcesc.

Bianca Dragusanu si postul Kanal D au incheiat colaborarea: care sunt motivele si cine o va inlocui

Bianca Dragusanu 36 de ani) nu va mai aparea la Kanal D, unde a prezentat pana de curand show-ul Te vreau langa mine. Ea va fi inlocuita de o alta vedeta a postului turcesc.

S-a terminat: Cu cine este iNLOCUITA Bianca Dragusanu! Fostilor nici nu le mai pasa de ea...

Iata ca nu e de ajuns sa fii frumoasa, blonda si pe val! Dupa nici un an, Bianca Dragusanu paraseste emisiunea Te vreau langa mine, pe care o prezenta la Kanal D, iar potrivitClick!.

Bianca Dragusanu, LOVITURA de gratie din partea Kanal D: LA REVEDERE! Ce va face acum diva pusa pe tusa

Colaborarea dintre postul de televiziune Kanal D si prezentatoarea Bianca Dragusanu s-a incheiat odata cu finalul sezonului Te vreau langa mine din acest an. Frumoasa prezentatoare are un business de succes.

Bianca Dragusanu a ramas fara emisiune TV!

Bianca Dragusanu a ramas fara emisiune! Vedeta a incheiat contractul pe care il avea cu postul de televiziune Kanal D. Bianca Dragusanu era prezentatoarea emisiunii Te vreau langa mine, dar, odata cu.

Ce salariu lua Bianca Dragusanu pentru emisiunea pe care a prezentat-o. Suma este uriasa

Bianca Dragusanu este istorie pentru emisiunea Te vreau langa mine, dupa ce a incheiat conturile cu Kanal D. La doar cateva ore distanta de anuntul despartirii, a fost facut public si salariul pe.

E oficial! Ea o inlocuieste pe Bianca Dragusanu pe micul ecran

E oficial! A fost anuntata inlocuitoarea Biancai Dragusanu, la Kanal D. Din toamna emisiunea Te vreau langa mine va fi prezentata de. Citeste continuarea.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )