Libnet.ro
UNICEF

16:46

Bomba mondena a explodat la Exatlon: Cel mai iubit concurent divorteaza! Da, totul e oficial...

B1 B1,
Bomba mondena a explodat la Exatlon: Cel mai iubit concurent divorteaza! Da, totul e oficial...

Ionut, jaguarul de la Exatlon, si logodnica lui, Nella, nu mai formeaza un cuplu. Astfel, fostul concurent a facut primele declaratii dupa anuntul despartirii. Nella a postat, in urma cu cateva ore, un . continuă pe B1

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Are centura cu patru benzi si a fost declarat cel mai sigur din tara

Soferii acestui oras nu au probleme cu ambuteiajele cu sistemul sanitar sau educatia, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Vezi AICI despre ce oras e.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut astazi, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

Orban, despre Cabinetul Dancila: Cred ca este cel mai idiot guvern din istoria Romniei. Asa oameni inculti nu am vazut n viata mea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca nu a vazut in viata lui ministri atat de inculti precum cei actuali si a apreciat ca Guvernul PSD este cel mai idiot din istoria Romaniei, relateaza Mediafax.

Robbie Williams, tata pentru a treia oara in cel mai mare secret! Iata cum a fost posibil!

Robbie Williams si Ayda au rupt tacerea si au vorbit despre venirea pe lume a celui de al treilea lor copil. Ei au apelat la o mama surogat care sa le indeplineasca visul de a fi parinti inca o data.

America a depasit Arabia Saudita si Rusia, devenind cel mai mare producator de petrol din lume

Depasind rezultatele obtinute de Rusia si Arabia Saudita, America si-a recuperat tronul in lumea petrolului. Pentru prima data dupa 1973, SUA devine cel mai mare producator de titei din lume, potrivit estimarilor premilinare publicate de catre.

Hai ca se POATE! Orasul din Romania declarat cel mai sigur din tara. Are centura cu patru benzi (FOTO)

Oradea este considerat cel mai sigur oras din tara, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Astfel, oradenii nu au probleme cu ambuteiajele, cu sistemul sanitar sau educatia, iar.

Cum arata fiica lui Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din toate timpurile. A stat ascunsa 20 de ani

Pablo Escobar, cel mai cunoscut traficant de droguri din istorie, a fost ucis la inceputul anilo 90, dupa ce a semanat teroarea in toataaColumbia. Fiica lui Pablo a fost surprinsa recent de o publicatie din.

New York, cel mai atractiv centru financiar din lume

New York-ul a devenit cel mai atractiv centru financiar din lume, depasind Londra, in urma deciziei Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana, care determina transferul locurilor de munca din City of London in alte orase europene, pentru a pastra accesul pe piata unica, potrivit unui sondaj citat de CNBC.

Cum si cand a fost realizat cel mai vechi desen din lume

Cel mai vechi desen din lume ar putea trece neobservat cu usurinta, mai ales datorita dimensiunilor sale. E vorba despre cateva linii rosiatice, fade, desenate pe o bucata fina de silcret,.

VIDEO Vostok-2018, cel mai amplu exercitiu militar efectuat de Rusia, n desfasurare / Putin: Federatia Rusa nu are si nu poate avea planuri agresive

Principala etapa a exercitiului militar Vostok-2018, cel mai amplu efectuat de armata rusa in ultimele decenii, a avut loc joi in Poligonul Tugol, situat in regiunea Trans-Baikal. La exercitiu a asistat si presedintele rus Vladimir Putin, care a spus ca Rusia este un stat iubitor de pace, care nu are si nu poate avea planuri agresive.

ştiri din Monden

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )