Libnet.ro
UNICEF

10:00

E DIVORTUL anului! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa ADULTER...

B1 B1,
E DIVORTUL anului! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa ADULTER...

Andreea Esca i-a luat un interviu lui Esther Perel, autoarea cartii best-seller Inteligenta erotica,tradusa si in romana, care a facut inconjurul lumii. Principalele teme de discutie ale interviului. continuă pe B1

Nimeni nu credea ca e posibil: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala...

Andreea Esca si Andreea Berecleanu, doua dintere cele mai faimoase stiriste din Romania, au aceleasi pareri despre felul in care ar trebui sa isi creasca copiii. Astfel, ambele fiice ale vedetelor sunt la s.

Ginecologul ma IMPLORASE... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca a povestit cum a fost experienta primei nasteri. Aceasta a ajuns la spital crezand ca se simte rau, dar de fapt, trebuia sanasca.

Atac al sefei CSM la adresa lui Iohannis / il acuza ca foloseste justitia pentru a-si face campanie electorala: Exista riscul ca justitia sa fie folosita in scop politic

Sefa CSM, Lia Savonea, lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, sustinand ca dezbaterea acestuia cu magistratii nu rezolva problemele justitiei, iar cadrul in care a avut loc intalnirea de miercuri de la Cotroceni nu era cel menit sa realizeze acest deziderat. Ea spune ca, dimpotriva, avand in vedere momentul ales, respectiv in campanie electorala, exista riscul ca justitia sa fie folosita in scop politic.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )