Libnet.ro
UNICEF

21:45

E DIVORTUL ANULUI! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa adulter...

B1 B1,
E DIVORTUL ANULUI! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa adulter...

Andreea Esca a intervievat-o recent pe Esther Perel, specialista in probleme conjugale, iar unul dintre subiectele abordate in cadrul interviului a fost cel al cuplurilor casatorite care ajung sa divorteze,. continuă pe B1

Este SOCUL ANULUI in media: Andreea Esca la Exatlon?!

Andreea Esca iubeste sa faca sport iar imediat dupa sarbatori s-a reintors la sala. Dupa ce a publicat pe conturile sale de socializare imagini din timpul antrenamentelor, prietenii ei virtuali au facut.

Ginecologul MA IMPLORASE... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca a povestit, intr-un articol publicat pe A List Magazine cum a decurs pentru ea experienta nasterii fiicei sale, Alexia. Totul s-a intamplat in vara anului 2000. Stirista a ales sa nasca la spitalul.

Nimeni nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu A IESIT LA IVEALA...

Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt concurente pe micul ecran, insa in spatele camerelor de filmat pe cele doua prezentatoare le leaga o prietenie veche. in plus, ele au ales un drum similar pentru fiicele.

Andreea Esca, prinsa in flagrant! Mircea Badea, nou atac DEVASTATOR la adresa stiristei: SUNCI, partea a doua. Urmarea lui FALCI, partea a treia! (FOTO)

Mircea Badea a lansat noi critici la adresa Andreei Esca, dupa ce cunoscuta prezentatoare a Stirilor Pro TV a postat o imagine cu ea pe retelele de socializare in care face sport. Moderatorul Antena 3, cunoscut.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )