Libnet.ro
UNICEF

09:15

Felicity Huffman, primele declaratii privind acuzatiile din dosarul Varsity Blues. Procurorii cer inchisoarea

Adevărul Adevărul,
Felicity Huffman, primele declaratii privind acuzatiile din dosarul Varsity Blues. Procurorii cer inchisoarea

Actrita americana Felicity Huffman 56 de ani), cunoscuta pentru rolul din serialul Neveste disperate, a anuntat ca pledeaza vinovata si a facut primele declaratii dupa ce a fost acuzata ca a dat mita pentru a-si baga fiica la o universitate de elita. Procurorii, in schimb, cer inchisoarea. continuă pe Adevărul

Procurorii cer inchisoare pentru vedetele din SUA prinse ca dadeau mita pentru a isi inscrie copii la universitati de prestigiu

Actrita Felicity Huffman, nominalizata la Oscar si la Globurile de Aur pentru cel mai bun rol feminin, ar putea sa ajunga dupa gratii. Procurorii americani cer inchisoare pentru ea si alte vedete de peste Ocean.

Petre Roman si Teodor Brates scapa de acuzatiile din Dosarul Revolutiei: De ce au dispus procurorii clasarea

Parchetul General a anuntat, luni, trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei de la 1989. La 30 de ani de la evenimentele care au schimbat definitiv Romania, dosarul mai are doar trei Inculpati: Ion Iliescu,.

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE: Implicarea securitatii lipseste din Dosarul Revolutiei

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, spune ca in Dosarul Revolutiei nu a fost adusa in discutie implicarea securitatii, ci este acreditata doar ideea unei lovituri de stat. Eu, ca si multi.

PARTIDUL LABURIST: Niciun progres in negocierile cu Guvernul May privind iesirea din impasul Brexitului

Opozitia laburista si Guvernul Theresei May nu au reusit sa ajunga la vreun mijloc prin care sa se apropie de un acord privind Brexitul, a anuntat luni un purtator de cuvant al Patridului Laburist insarcinat cu acest dosar fierbinte, Keir Starmer.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )