Libnet.ro
UNICEF

23:16

Reactia jurnalistului Claudiu Popa dupa ce a fost pus sub urmarire penala pentru detinere de droguri. Realizatorul prezinta o varianta diferita a povestii

Adevărul Adevărul,
Reactia jurnalistului Claudiu Popa dupa ce a fost pus sub urmarire penala pentru detinere de droguri. Realizatorul prezinta o varianta diferita a povestii

Jurnalistul Realitatea TV Claudiu Popa a facut primele declaratii dupa ce, alaturi de fosta sa partenera, realizatoarea TVR 1 Emma Zeicescu, a fost pus sub urmarire penala pentru detinere si consum de droguri. Prezentatorul sustine ca situatia este cu totul alta decat cea prezentata de anchetatori. continuă pe Adevărul

Ce risca jurnalistii Emma Zeicescu si Claudiu Popa dupa ce au fost prinsi cu tigari cu cannabis

Prinsi in vara cu doua tigari cu canabis asupra lor, prezentatorii TV Emma Zeicescu TVR) si Claudiu Popa Realitatea TV) ar putea ajunge sa faca munca in folosul comunitatii, au declarat, joi, surse.

Emma Zeicescu si Claudiu Popa au fost pusi sub invinuire pentru detinere si consum de droguri

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu si fostul ei iubit, Claudiu Popa, de asemenea prezentator TV, au fost pusi sub invinuire de procurorii DIICOT pentru detinere de droguri de risc in vederea consumului, potrivit ziarului Libertatea.

UPDATE Emma Zeicescu si Claudiu Popa, pusi sub nvinuire pentru detinere si consum de droguri (surse, Libertatea) / TVR: Nu am fost nstiintati oficial

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu si fostul ei iubit, Claudiu Popa, de asemenea prezentator TV, au fost pusi sub invinuire de procurorii DIICOT pentru detinere de droguri de risc in vederea consumului, scrie cotidianul Libertatea, care citeaza surse judiciare. UPDATE La solicitarea HotNews. ro de a preciza daca ia masuri in cazul Emmei Zeicescu, Televiziunea publica spune ca nu a fost instiintata oficial in legatura cu ancheta DIICOT si ca realizatoarea nu are raporturi de munca cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contact civil.

Emma Zeicescu si Claudiu Popa, pusi sub nvinuire pentru detinere si consum de droguri (surse, Libertatea)

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu si fostul ei iubit, Claudiu Popa, de asemenea prezentator TV, au fost pusi sub invinuire de procurorii DIICOT pentru detinere de droguri de risc in vederea consumului, scrie cotidianul Libertatea, care citeaza surse judiciare.

Emma Zeicescu si Claudiu Popa, pusi sub invinuire de DIICOT pentru consum de droguri

Cunoscuta realizatoare Emma Zeicescu si Claudiu Popa de care se despartise o perioada si cu care are un copil, sunt pusi sub invinuire de catre procurorii DIICOT, pentru ca au consumat canabis. Cei doi.

Cum au fost prinsi de politie cu tigari cu cannabis Emma Zeicescu si Claudiu Popa

Totul s-a petrecut pe 11 august, la Festivalul Summer Well din localitatea ilfoveana Buftea. Era chiar a doua zi dupa protestul Diasporei din Piata Victoriei, cand sute de protestatari si jandarmi au fost raniti.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )