Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce s-a intamplat la Asia Express Romania e fara precedent: Da, e vorba de cel mai iubit cuplu... Cei doi au luat decizia!

B1 B1,
Ce s-a intamplat la Asia Express Romania e fara precedent: Da, e vorba de cel mai iubit cuplu... Cei doi au luat decizia!

Ruby si iubitul ei, Adrian au facut declaratii dupa participarea la emisiunea Asia Express! Cei doi sustin ca experienta le-a pus iubirea la incercare, dar au trecut cu bine peste toate. continuă pe B1

Da, ei sunt cei care au castigat Asia Express in acest sezon! Surpriza e URIASA: O sursa din interior a dezvaluit marele secret!

Filmarile de la Asia Express 2 s-au incheiat de multa vreme, insa show-ul inca se difuzeaza la Antena 1. Potrivit unor surse, citate de Cancan. ro, in marea finala ar fi ajuns Ruby si iubitul ei, Adi, si.

Cine sunt finalistii Asia Express. O echipa a fost eliminata inainte de finala: A fost o experienta frumoasa si brutala pe alocuri VIDEO

Finalistii Asia Express Drumul Elefantului au fost stabiliti in urma unei serii de probe dure, iar una dintre cele mai indragite echipe a fost eliminata.

A ajuns in FINALA Asia Express de la Antena 1, dupa ce a ratat la mustata finala de la Pro TV: Acum e scandal in toata regula!

Ruby si iubitul ei, Adrian Robert Grigorita, au facut echipa la show-ul Asia Express , difuzat de Antena 1 si, potrivit unor surse, cei doi ar fi ajuns pana in finala concursului. Putini stiu insa ca.

Decizie fara precedent: Un politist a fost obligat sa achite daune morale hotului prins in flagrant

Judecatorii Tribunalului Vaslui au luat o decizie fara precedent, obligand un politist sa despagubeasca un tanar prins dupa comiterea unui furt. Motivul: i-a lezat dreptul la imagine. Alexandru.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )