Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sotia lui John Legend, cel mai sexy barbat in viata conform revistei People, a aparut in costum de baie. Chrissy Teigen e plina de celulita si vergeturi

Adevărul Adevărul,
Sotia lui John Legend, cel mai sexy barbat in viata conform revistei People, a aparut in costum de baie. Chrissy Teigen e plina de celulita si vergeturi

Chrissy Teigen a atras mereu atentia asupra sa atunci cand a venit vorba despre aspectul fizic. A facut declaratii deranjante pentru unele femei, altele au aplaudat-o pentru initiativele sale. Acum, sotia lui John Legend a aparut in costum de baie cu celulita la vedere. continuă pe Adevărul

Mesajul unei judecatoare cu COVID-19: Virusul e intre noi, se plimba, adulmeca si ataca, il prinde pe cel mai slab. Apara-te, armele sunt la tine!

O judecatoare de la Curtea de Apel Alba Iulia - instanta unde au fost depistate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 - transmite un mesaj emotionat din spital, unde este internata de o saptamana. Ea spune ca virusul este printre noi, se plimba, adulmeca si ataca, il prinde pe cel mai slab si face apel la oameni sa se protejeze: Stai deoparte, respecta distanta, nu te inghesui, iesi din turma! Nu stii cum vei trece peste boala! Poate usor, poate nu vei simti nimic, dar copilul tau, mama ta?.

Cel mai performant computer din lume ne recomanda cum sa ne ferim de virus

Oamenii de stiinta pun accentul pe raspandirea din ce in ce mai mare al noului coronavirus pe cale aeriana. Astfel, unde in alta parte, decat in Japonia, cel mai puternic supercomputer ne.

Cel mai grav bilant de COVID-19 din Romania: 614 noi cazuri raportate in ultimele 24 de ore Bilantul imbolnavirilor ajunge la 30.789

Romania inregistreaza joi, 9 iulie, cel mai grav bilant de COVID-19, de la debutul pandemiei. in ultimele 24 de ore, au fost raportate 614 noi imbolnaviri. Bilantul infectiilor cu coronavirus a ajuns astfel la 30. Cu o zi in urma, au fost raportate 555 de noi cazuri, ceea ce a reprezentat cel mai mare numar, pana ieri.

Business report: van Groningen: Lucrul cel mai important acum este increderea. Examenele pentru permisele auto din Bucuresti s-ar putea relua dupa 15 iulie. Rabufnirea lui Arafat. Ioan Niculae deschide cinci combinate chimice, cu gaz rusesc

Steven van Groningen: Lucrul cel mai important acum este increderea. Degeaba venim cu programe scumpe daca avem fake news si initiative care distrug increderea * Examenele pentru permisele auto din Bucuresti s-ar putea relua dupa 15 iulie * Ioan Niculae deschide cinci combinate chimice, cu gaz rusesc * Nunta in pandemie: Cum este si cat costa sa te casatoresti in acesta vara pe o plaja din Grecia * 150 de figuri publice avertizeaza asupra pericolului in care se afla libertatea de exprimare * Angajatii din industria hoteliera se pot testa gratuit pentru COVID-19 * Arafat a rabufnit: Populatia sa nu mai asculte toate prostiile care se vehiculeaza * Ce se intampla cu programul Prima casa? Noua lege a fost promulgata in aprilie, dar nu au aparut clarificarile metodologice * ASF a amendat conducerea executiva a Euroins.

Lansare online pentru cel mai nou device din seria Galaxy Note

Marile companii producatoare de telefoane inteligente nu au renuntat la proiectele aestui an. Samsung pregateste un nou eveniment Galaxy Unpacked, eveniment la care va fi prezentat cel mai nou device din seria Galaxy Note.

Digi 24: Judetele fara cazuri noi de COVID-19, in ziua cu cel mai grav bilant de la debutul pandemiei

Romania se confrunta cu cel mai mare bilant zilnic de infectari cu COVID-19 de la debutul pandemiei 555 de cazuri noi. Chiar si asa, sunt cateva judete in care nu a fost confirmat niciun caz nou de coronavirus in ultimele 24 de ore.

Raed Arafat, despre cel mai grav bilant al pandemiei de coronavirus: Riscul de a continua sa creasca numarul de infectari e destul de serios

Raed Arafat, seful DSU, a declarat la scurt timp dupa publicarea ultimului bilant al pandemiei de coronavirus care indica cel mai mare numar de cazuri de infectari zilnice, ca aceasta crestere va continua daca.

SURSE: Cel mai mare lant de farmacii din Arabia Saudita se pregateste de listare

Al-Nahdi Medical Co. , cel mai mare lant de distributie a produselor farmaceutice din Arabia Saudita, analizeaza lansarea unei oferte publice initiale IPO) si a lansat discutiile incipiente cu potentialii consultanti in acest proces, conform unor surse citate de Reuters. Sursele mentioneaza ca listarea societatii ar putea avea loc anul viitor.

10 ani de la moartea Madalinei Manole. Cel mai bun prieten al cantaretei rupe tacerea!

Se implinesc zece ani de cand glasul Madalinei Manole incanta ingerii din Cer. Pentru a nu ramane uitarii, an de de an, cel mai bun prieten al cantaretei scrie in memoria ei cateva randuri emotionante.

Nick Kyrgios tine din nou capul de afis din tenis cu o declaratie: Pe cine considera cel mai bun din toate timpurile

A tinut capul de afis al ultimelor saptamani pentru comentariile critice facute la adresa lui Novak Djokovic pentru organizarea Adria Tour) si Alexander Zverev nu a respectat cele 14 zile de izolare), iar acum a iesit in evidenta dupa ce si-a spus parerea in legatura cu numele celui pe care il considera cel mai mare jucator din toate timpurile. Nick Kyrgios este personajul zilei din tenisul mondial.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )