Libnet.ro
UNICEF

22:01

Cristi Brancu, noi dezvaluiri in divortul Andreei Balan: George nu a mai trecut pe acasa! isi vede in continuare de viata lui (VIDEO)

B1 B1,
Cristi Brancu, noi dezvaluiri in divortul Andreei Balan: George nu a mai trecut pe acasa! isi vede in continuare de viata lui (VIDEO)

Cristi Brancu, celebrul prezentator de la Antena Stars a facut noi dezvaluiri intr-unul dintre cele mai mari scandaluri ale momentului. Este vorba despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea, relatie ce. continuă pe B1

Oana Roman, despre divortul Andreei Balan. Au senzatia ca stiu tot!

Invitata la Vorbeste Lumea, Oana Roman a atins si mult discutatul subiect care ii are in prim-plan pe Balan si Burcea. Ce spune fiica lui Petre Roman despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea? Oana Roman, despre divortul Andreei Balan Oana Roman a trecut si ea de curand prin cateva evenimente care i-au schimbat .

Carmen Harra a prezis divortul Andreei Balan, inca din 2016! Ea atrage persoane care o vor face sa sufere

Nu o sa va vina sa credeti, dar Carmen Harra a prezis divortul dintre Andreea Balan si George Burcea inca din anul 2016. Previziunile femeii o sa va lase cu gura cascata. in 2016, am spus ca este.

A consumat sau nu cocaina sotul Andreei Balan? Date de ultima ora, dezvaluite de Parchet

Un scandal imens s-a napustit asupra familiei Burcea-Balan. Aflati deja in lumina reflectoarelor prin prisma despartirii, actorul a fost prins si drogat la volan, in data de 21 februarie. Date de ultima ora, dezvaluite de Parchet, despre intamplare. A consumat sau nu cocaina sotul Andreei Balan? George Burcea a fost prins drogat la volan, in .

Ce s-a gasit, de fapt, in sangele sotului Andreei Balan

George Burcea, sotul Andreei Balan, a fost tras pe dreapta de politisti in tmp ce se afla la numai cateva strazi de locuinta sa.

Cine l-ar fi turnat la politie pe sotul Andreei Balan. E sigur ca asa l-au prins politistii drogat la volan

Apar noi informatii in scandalul drogurilor, in care sotul Andreei Balan a fost implicat. Reamintim ca George Burcea, sotul Andreei Balan, a fost prins sub influenta substantelor interzise de catre Politie. Cine l-ar fi turnat la politie pe sotul Andreei Balan Ceea ce este interesant este ca acesta nu crede ca situatia in care a .

Cine isi doreste, de fapt, divortul. Andreea Balan a dat cartile pe fata. Ce crede George Burcea despre familia lui

Andreea Balan s-a hotarat sa dea toate cartile pe fata! Cine isi doreste cel mai tare divortul dintre ea si George Burcea? Artista a spus tot intr-un comentariu de pe retelele de socializare, dupa ce a fost luata la rost de o fana. Andreea Balan da tot din casa! Cine si-a dorit divortul Andreea Balan .

Detaliul care le-a scapat tuturor! Ce s-a vazut pe corpul lui George Burcea cand s-a mutat din casa Andreei Balan

Mesaje subliminale la finele mariajului dintre Burcea si Balan! George si-a luat azi toate bagajele din caminul conjugal si a facut un pas mai departe de ceea ce visa sa aiba alaturi de Andreea o familie fericita. Ce s-a putut observa in timp ce isi cara lucrurile? Ce s-a putut observa in timp ce .

Anunt de ultima ora al Andreei Balan. in perioada urmatoare Ce are de gand sa faca artista

Andreea Balan a facut un anunt important pe Facebook, in mijlocul situatiei in care se afla cu sotul ei, George Burcea. Artista le-a transmis fanilor un mesaj la care acestia au postat zeci de comentarii. Anunt de ultima ora al Andreei Balan. in perioada urmatoare in mijlocul situatiei neplacute in care se afla cu sotul .

Contractul prenuptial al Andreei Balan! Cu ce se alege George Burcea dupa divort

Vestile, deja confirmate, despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea au pus fanii pe jar. Mai mult decat atat, povestea de dragoste ce tocmai s-a incheiat tine de cateva zile primele pagini ale.

Contractul prenuptial al Andreei Balan! Cu ce AVERE se alege George Burcea dupa divort

Vestile, deja confirmate, despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea au pus fanii pe jar. Mai mult decat atat, povestea de dragoste ce tocmai s-a incheiat tine de cateva zile primele pagini ale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )