Libnet.ro
UNICEF

14:15

Designerul Maria Lucia Hohan, dezvaluiri dramatice despre relatia cu fostul iubit: Traiesc un cosmar. Mi-a hartuit familia, prietenele, angajatii

Adevărul Adevărul,
Designerul Maria Lucia Hohan, dezvaluiri dramatice despre relatia cu fostul iubit: Traiesc un cosmar. Mi-a hartuit familia, prietenele, angajatii

Cunoscuta creatoare de moda Maria Lucia Hohan a facut dezvaluiri dramatice despre relatia cu fostul ei partener, impreuna cu care are doi copii, pe care il acuza ca o hartuieste si ca a pornit o campanie de defaimare la adresa ei. continuă pe Adevărul

Designerul Maria Lucia Hohan a refuzat carantina la intoarcerea din Italia! Sotul i-a facut plangere penala!

Designerul roman Maria Lucia Hohan a revenit din Italia in urma cu doua saptamani. Se pare ca nu a anuntat insa autoritatile ca vine dintr-o zona de risc maxim si nici nu a stat 14 zile in carantina, asa cum ar fi trebuit. Iata aici toate detaliile.

Maria Lucia Hohan sustine ca sotul ei raspandeste minciuni in presa

Maria Lucia Hohan sustine ca informatiile aparute recent in presa, despre faptul ca nu ar fi respectat carantina, dupa ce s-a intors din Italia, sunt furnizate de fostul partener de viata, cu care nu are o relatie buna. Iata ce mesaj a transmis pe pagina sa de socializare! .

Dezvaluiri inedite despre iubitul Simonei Halep. Daca eram gagica, ma indragosteam de el

Simona Halep si Toni Iuruc formeaza un cuplu din 2019, o relatie aflata asadar la inceput, dar care e traita la intensitate maxima de cei doi. Recent, un apropiat al cuplului a facut dezvaluiri inedite despre iubitul Simonei Halep. Dezvaluiri inedite despre iubitul Simonei Halep. Daca eram gagica, ma indragosteam de el Alex Zamfir este .

Dan Alexa rupe tacerea despre relatia cu Anamaria Prodan. Sunt din nou impreuna, mai puternici ca niciodata

Dupa ce Alexa a retrogradat cu Dunarea Calarasi si a fost dat afara de la Astra pentru rezultate slabe, toti credeau ca Alexa nu o sa mai antreneze doar in Liga a 3-a iar Anamaria Prodan nu o sa mai reuseasca sa-l mai readuca la vreo echipa din fotbalul romanesc. Dan Alexa rupe tacerea despre .

Iubita lui Keanu Reeves, primele declaratii despre nunta. Ce spune Alexandra despre relatia lor

Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves, a vorbit pentru prima data despre povestea de dragoste cu celebrul actor, intr-un interviu acordat revistei British Vogue. De cat timp sunt impreuna Alexandra si Keanu? Cu ocazia interviului pentru British Vogue, artista in varsta de 46 de ani a marturisit ca toata lumea astepta sa afle detalii despre .

ştiri din Monden

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )