Libnet.ro
UNICEF

11:30

DEZVALUIRI CUTREMURATOARE despre MOARTEA Zinei Dumitrescu: ASTA a TERMINAT-O! Da, e vorba chiar de fiul marii creatoare de moda...

B1 B1,
DEZVALUIRI CUTREMURATOARE despre MOARTEA Zinei Dumitrescu: ASTA a TERMINAT-O! Da, e vorba chiar de fiul marii creatoare de moda...

Aura Ionescu, prietena de-o viata a Zinei Dumitrescu, a facut marturisiri dureroase despre regretata creatoare de moda. continuă pe B1

Cum au reactionat vedetele la moartea Zinei Dumitrescu

Zina Dumitrescu s-a stins ieri din viata la 82 de ani, eveniment tragic care a adus durere in inimile tuturor celor care au cunoscut-o si nu numai. Iata cum au reactionat vedetele la auzul tristei vesti! .

Marina Almasan, despre fiul Zinei Dumitrescu: A gandit asa: Macar moarta, mama va fi a mea. Caci toata viata voi mi-ati confiscat-o

Realizatoarea de televiziune Marina Almasan 56 de ani), care a colaborat mai multi ani cu Zina Dumitrescu la diverse emisiuni pe care le-a prezentat la TVR, a vorbit despre moartea celebrei creatoare de moda, despre incinerarea ei, dar si despre cum vede ea atitudinea fiului acesteia, intr-un editorial denumit incercand sa il inteleg pe baiatul Zinei .

Adriana Bahmuteanu a dezvaluit motivul pentru care fiul Zinei Dumitrescu a hotarat sa o incinereze: I-a vandut locul de veci

Adriana Bahmuteanu a dezvaluit pe contul personal de Facebook, motivul pentru care fiul Zinei Dumitrescu a hotarat sa o incinereze. Aceasta sustine despre Catalin Negreanu i-a vandutu locul de veci de la.

Ce s-a intamplat cu fiul Zinei Dumitrescu dupa decesul creatoarei de moda

Fiul Zinei Dumitrescu nu va beneficia de nicio mistenire de la mama sa. Care este motivul pentru care creatoarea de moda nu i-a lasat nimic fiului ei. Zina Dumitrescu a fost incinerata, pe data de 31 martie, in urma unei decizii a lui Catalin Negreanu, fiul sau. in plus, acesta a impus o serie de [] .

Elevii Zinei Dumitrescu i-au facut ceremonie de adio. Mesajul emotionant scris de Catalin Botezatu pe coroana

Sambata, trupul neinsufletit al Zinei Dumitrescu a fost incinerat. in urma ei a lasat multi oameni indoliati, inclusiv elevii celei care a fost considerata mama modei din Romania. La crematoriu, cu putin.

Fiul Zinei Dumitrescu nu isi doreste pe nimeni la ceremonia de incinerare

Fiul Zinei Dumitrescu nu isi doreste pe nimeni la ceremonia de incinerare. Citeste mai mult pespynews. ro .

Abia acum s-a aflat! Care au fost ultimele cuvinte ale Zinei Dumitrescu: A murit in bratele mele

Chiar daca Zina Dumitrescu a fost deja incinerata, continua sa apara informatii legate de moartea creatoarei de moda. Mai exact, s-a aflat, in detaliu, cum au descurs ultimele momente din viata Mamei.

HALUCINANT: Fiul Zinei Dumitrescu s-a ZGARCIT cu inmormantarea, asa ca a preferat s-o incinereze! Suma e RIZIBILA: Cat de mare poate fi AVARITIA incat sa-i vanda locul de veci?

Zina Dumitrescu s-a stins din viata joia trecuta, iar sambata trupul sau neinsufletit a fost incinerat.

Ce a facut fiul Zinei Dumitrescu, dupa ce a fost acuzat ca si-a abandonat mama. S-a intamplat cu putin timp inainte de incinerare

In varsta de 82 de ani, Zina Dumitrescu s-a stins in azilul in care si-a petrecut batranetea. Multi l-au acuzat pe fiul ei, Catalin Negreanu, ca si-a abandonat mama. Continuarea.

MISTER MACABRU: Unde este SICRIUL cu trupul Zinei Dumitrescu? Dana Savuica arunca BOMBA saptamanii! Asa ceva...

Mister total in legatura cu Zina Dumitrescu: Dana Savuica a plecat la INML, unde paznicii i-au spus ca ca trupul creatoarei de moda nu e acolo. Apoi, modelul s-a dus la crematoriul din Vitan Barzesti, iar cei.

ştiri din Monden

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )