Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dezvaluiri incendiare de la Asia Express: Unde dorm concurentii imediat ce se inchid camerele de filmat

B1 B1,
Dezvaluiri incendiare de la Asia Express: Unde dorm concurentii imediat ce se inchid camerele de filmat

Un nou sezon al emisiunii Asia Express a debutat in forta la Antena 1 iar vedetele inscrise pentru premiul in valoare de 30. 000 de euro vor avea parte de conditii tot mai grele pentru a rezista pe parcursul. continuă pe B1

Unde dorm, de fapt, concurentii de la Asia Express, atunci cand camerele de filmat sunt oprite

A inceput un nou sezon Asia Express la Antena 1. Emotiile sunt mari pentru concurentii care s-au aventurat in lupta pentru marele premiu, in valoare de 30. 000 de euro. Cel de-al treilea sezon Asia Express are reguli stricte. Unde dorm concurentii de la Asia Express, atunci cand camerele de filmat sunt oprite Una dintre regulile .

Alexandra Matei, fiica lui Nico, are cu ce sa ii dea pe spate pe concurentii Asia Express. Surprinsa in timp ce dansa provocator

Cantareata Nico si fiica sa, Alexandra Matei, isi testeaza limitele la Asia Express sezonul 3, de la Antena 1. Pana acum, cele doua par sa fie incurcate numai de lasarea noptii, cand sunt nevoite sa isi caute cazare. Cea care a dorit sa participe la show a fost fiica artistei, care a mai avut o .

Cand vor avea loc primele eliminari de la Asia Express! Vezi care ar putea fi prima echipa eliminata

Premiera celui de-al treilea sezon Asia Express a avut loc sambatat, la Antena 1. Concurentii s-au luptat pentru imunitate, iar una dintre echipe urmeaza sa fie eliminata. Duminica, proba de imunitate a fost.

Speak si partenera acestuia Stefania, la un pas de despartire la Asia Express! Din ce cauza s-au certat cei doi

Asia Express a inceput in forta cu un nou sezon, iar printre concurentii care s-au inscris in celebra aventura se numara si cuplul format intre celebrul cantaret Speak si partenera acestuia.

Cine este Catalin Rizea, sotul Addei de la Asia Express. Motivul uimitor pentru care artista a grabit data nuntii

Adda si sotul ei, Catalin se numara printre concurentii surpriza ai noului sezon Asia Express. Cei doi au impreuna cu baitel si traiesc o frumoasa poveste de dragoste care dateaza de aproape trei.

Cine este Alexandra Matei, concurenta la Asia Express. Nico si fiica ei vor face echipa in cadrul show-ului

Al treilea sezon al aventurii Asia Express a inceput sa fie difuzata de Antena 1. Concurentii au pornit intr-o calatorie uluitoare, ce se va desfasura pe teritoriile a doua tari, Filipine si.

Sorin Bontea si Razvan Fodor, aventura vietii la Asia Express: Frigarui din sange, frigarui cu capete de gaina sau cu ghiare de pui

Celebra emisiune Asia Express si-a facut debutul la Antena 1, in weekend, cu un nou sezon incendiar al treilea). Concurentii au pornit intr-o aventura uluitoare, ce se va desfasura pe teritoriile a doua.

Bataie pe viata si pe moarte la Asia Express! Momentele socante nu au aparut la TV

Un nou sezon incendiar al emisiunii Asia Express a debutat in forta sambata, 15 februarie. Nici bine nu a inceput aventura vedetelor, ca au si aparut dezvaluiri despre tensiunea sdintre.

PANICA LA ASIA EXPRESS! S-a aflat care sunt PRIMELE ECHIPE ELIMINATE ! Vor primi lovitura dupa lovitura si se vor intoarce DEVASTATI (VIDEO)

Echipele de la Asia Express tin telespectatoriicu sufletul la gura! Click. ro a dezvaluitcare sunt cele doua echipe care vor parasi in scurt timp competitia Asia Express. Potrivit sursei,.

Primele doua echipe eliminate de la Asia Express. Ce se va intampla la Antena 1

Emisiunea Asia Express este difuzata pe micile ecrane in Romania incepand cu luna februarie. Anuntul a fost facut pe contul oficial de Instagram, iar fanii sunt nerabdatori sa isi vada favoritii porniti in aventura din sezonul 3. Primele doua echipe eliminate de la Asia Express Cei de la Click au aflat care sunt primele doua .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )