Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dezvaluiri inedite despre Andreea Berecleanu! inainte sa fie jurnalista, vedeta si-a dorit sa devina...

B1 B1,
Dezvaluiri inedite despre Andreea Berecleanu! inainte sa fie jurnalista, vedeta si-a dorit sa devina...

Pe Andreea Berecleanu cei mai multi o stiu de la pupitrul Observator, insa nu sunt multe persoane care stiu ce cariera si-a dorit vedeta sa urmeze in copilarie. Jurnalismul nu a fost prima alegere. continuă pe B1

Andreea Berecleanu o da in judecata pe Sonia Ruxandra Matei! Nu a dat, nu a aflat niciodata, nicio stire. Niciodata (FOTO)

Andreea Berecleanu a dat-o in judecata pe fosta ei colega, Sonia Ruxandra Matei, dupa ce a fost acuzata de catre aceasta ca nu a scris in viata ei o stire, ca doar citeste de pe prompter si ca este.

Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri transante despre divortul Andreei Balan. Oamenii de langa noi nu sunt ce par a fi

Posibilul divort dintre Andreea Balan si George Burcea este subiect de interes pentru admiratorii cuplului. Zvonurile par sa se apropie de realitate din declaratiile celor doi, ale nasului lor de cununie, dar mai ales ale apropiatilor. Pe langa acestia factori, tema a fost abordata si de Adriana Bahmuteanu, care a facut dezvaluiri transante despre separarea .

Impact.ro: Tatal lui George Burcea arunca bomba! Cum l-a pus la zid pe actor si ce spune despre Andreea Balan

Tatal lui Geoge Burcea se implica in scandalul dintre fiul sau si Andreea Balan. Ce spune socrul cantaretei despre ea si despre situatia controversata dintre cei doi soti? Cum il pune la zid pe propriul sau copil? Tatal lui George Burcea, mesaj transant in scandalul dintre fiul sau si Andreea Balan Scandalul care este pe .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )