Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ioana Filimon rupe tacerea: DEZVALUIRI INCENDIARE despre Florin Pastrama! Brigitte e terminata oricum...

B1 B1,
Ioana Filimon rupe tacerea: DEZVALUIRI INCENDIARE despre Florin Pastrama! Brigitte e terminata oricum...

Relatia dintre Brigitte Sfat si Florin Pastrama a devenit subiect monden in Romania ultimelor zile. Fosta Miss Romania, Ioana Filimon, cea care convietuieste cu cei doi baga mana in foc doar pentru. continuă pe B1

O noua victima rupe tacerea. Povestea eroului trimis de Augustin Lazar la carcera

O noua victima a lui Augustin Lazar rupe tacerea la Antena 3. Ioan Muntean este omul umilit de Lazar la Aiud. Povestea eroului trimis de Augustin Lazar la carcera in anul 1977 scriitorul Paul Goma a.

Florin se intorcea sambata seara, acasa, de la o petrecere in Barlad, cand a ajuns in spatele unei biserici. in bezna noptii, ceva bizar i s-a petrecut. O vecina a vazut totul. Vai de noi, suntem saraci si amarati

Familia tanarului de 18 ani, Florin C. , din Barlad, care se zbate intre viata si moarte la o clinica din Iasi, a facut dezvaluiri incendiare despre agresiunea la care a fost supus. Cristina L. , mama sa, a.

Senatorul Zamfir promite informatii incendiare despre Citu si Cinteza

Daniel Zamfir: Luni voi prezenta scheletele din dulapurile celor doi si motivul real al neprezentarii la audieri Senatorul ALDE, Daniel Catalin Zamfir, promite ca, luni, va publica informatii incendiare des-pre senatorul PNL, Florin Citu si directorul Directiei de Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteza. Parlamentarul i-a chemat pe cei doi in mai multe ocazii la audieri in Comisia economica, pentru discutii pe marginea modului de calcul al ROBOR.

ANUNT de ULTIMA ORA despre FLORIN PIERSIC! Vestea a fost deja CONFIRMATA! Nu mai e niciun dubiu ....

Din fericire, marele actor Florin Piersic se simte bine. Chiar el a facut primele declaratii, dupa ce s-a spus ca a ajuns de urgenta la spital, unde ar fi fost operat la genunchi. indragitul actor le-a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )