Libnet.ro
UNICEF

19:30

Maria Dragomiroiu, batuta crunt: Mi-a dat un pumn in cap de s-a oprit liftul

B1 B1,
Maria Dragomiroiu, batuta crunt: Mi-a dat un pumn in cap de s-a oprit liftul

Celebra cantareata de muzica populara Maria Dragomiroiu a facut dezvaluiri incendiare despre bataile cumplite pe care le-a primit de la sotul ei. Ea a vorbit intr-un interviu despre o scena desprinsa. continuă pe B1

Maria Dragomiroiu, o alta victima a violentei domestice. Celebra interpreta de muzica populara a trecut prin momente infioratoare

Violenta domestica a facut un numeroase victime in randul vedetelor din Romania. Nici Maria Dragomiroiu nu a scapat de furia unui sot abuziv in trecut si a fost nevoita sa trea prin clipe de.

Daniela Crudu a publicat PRIMA IMAGINE cu EA dupa ce a fost BATUTA CRUNT de iubit! Cum arata acum, NU o mai recunosti (FOTO)

A trecut o saptamana de la scandalul in care Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubitul ei croat. Fosta asistenta TV a ajuns la urgente in urma agresiunii. Timp de o saptamana, vedeta si-a inchis.

Agricool. Adio, fructe romanesti! Anomalia climatica din aceasta iarna a dat peste cap livezile

Adio, fructe romanesti! Vremea calda din ianuarie si viscolul din februarie au dat peste cap toate livezile, iar pomicultorii au inregistrat deja pierderi consistente. Pomii fructiferi care inmugurisera deja au fost inghetati de temperaturile scazute.

ADRIANA BAHMUTEANU, BATUTA CRUNT dupa AVENTURA cu Banica Jr.!

Adriana Bahmuteanu a fost batuta in urma cu mai multi ani, chiar de sotul ei! Vedetanu a avut parte de casnicii linistite. Nu doar omul de afaceri i-a facut zile fripte ci si cu primul ei barbat, cu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )