Libnet.ro
UNICEF

17:30

Michelle Obama, dezvaluiri dureroase despre problemele din casnicie. Fiicele ei au fost concepute prin fertilizare in vitro: M-am simtit singura si pierduta

Adevărul Adevărul,
Michelle Obama, dezvaluiri dureroase despre problemele din casnicie. Fiicele ei au fost concepute prin fertilizare in vitro: M-am simtit singura si pierduta

Fosta prima doamna a Statelor Unite, Michelle Obama 54 de ani), a marturisit ca fiicele sale au fost concepute prin fertilizare in vitro si a oferit detalii dureroase despre perioadele dificile prin care a trecut inclusiv in casnicia cu Barack Obama 57 de ani), cei doi fiind casatoriti de 26 de ani. continuă pe Adevărul

Badalau, dezvaluiri-soc despre jaful din casa sa

Niculae Badalau a facut noi dezvaluiri despre jaful din casa sa din Giurgiu. Senatorul PSD spune ca usile nu erau fortate .

Michelle Obama marturiseste, n premiera, ca cele doua fiice ale sale au fost concepute prin fertilizare in vitro

Michelle Obama, sotia fostul presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, a marturisit, in premiera, ca ambele fiice ale cuplului - Malia 20 de ani) si Sasha 17 ani) au fost concepute prin fertilizare in vitro, scrie Washington Post. Marturisirea lui Michelle Obama vine in timpul European Fertility Week 5-11 noiembrie), cand asociatiile de pacienti din peste 20 de tari europene isi intensifica actiunile de awareness advocacy pentru cauza celor care isi doresc copii, dar nu ii pot avea decat cu ajutor medical.

Michelle Obama, DEZVALUIRE SOCANTA! Fiicele fostului presedinte al SUA au fost concepute prin.... Nimeni nu se astepta la asta!

Fosta prima doamna a SUA, Michelle Obama, a marturisit ca s-a simtit pierduta si singura dupa ce a suferit un avort spontan in urma cu 20 de ani si ca fiicele sale si ale lui Barack Obama au fost.

Michelle Obama a recurs la fertilizarea in vitro pentru a ramane insarcinata

Fosta Prima Doamna a SUA Michelle Obama a dezvaluit ca a pierdut o sarcina in urma cu 20 de ani si ca fiicele fostului cuplu prezidential, Malia si Sasha, au fost concepute cu ajutorul fertilizarii in vitro,.

Nevasta PUDICA si catelusa fac legea acasa la Badalau. Baronul de Giurgiu, despre JAFUL din vila sa: Sistemul de alarma era oprit pentru ca sotia se teme sa nu fie spart IP-ul si sa fie vazuta in anumite momente (VIDEO)

Senatorul PSD Niculae Badalau, pradat de hoti in noaptea de vineri spre sambata, face noi dezvaluiri. Baronul de Giurgiu a declarat, marti, ca nu avea sistemele video pornite pentrui ca sotia sa este.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )