Libnet.ro
UNICEF

10:45

Simona Gherghe s-a maritat. Dezvaluiri despre petrecere: Bietii miri...

B1 B1,
Simona Gherghe s-a maritat. Dezvaluiri despre petrecere: Bietii miri...

Simona Gherghe s-a casatorit in secret, in vara acestui an. Nimeni nu a aflat de casatoria ei pentru ca totul a fost organizat cu maxima discretie. Prezentatoarea TV a povestit, intr-un interviu pentru. continuă pe B1

Simona Gherghe s-a maritat in secret in luna iulie

Simona Gherghe nu agreaza nuntile clasice, cu multi invitati si mult tam-tam, astfel ca a decis sa se cunune religios cat mai discret, in luna iulie, de ziua sotului ei, cel cu care se cununase civil anterior in luna mai.

Simona Gherghe s-a casatorit. Vedeta a ales o rochie de mireasa atipica, iar nasa a iesit in evidenta cu tinuta spectaculoasa

Prezentatoarea TV Simona Gherghe si consultantul politic Razvan Sandulescu, parintii unei fetite, s-au casatorit in aceasta vara, iar acum au facut publice primele imagini de la ceremonia religioasa in revista Viva. Vedeta a ales o rochie de mireasa atipica si a avut o petrecere lipsita de traditii.

Blestem pentru SILVIU PRIGOANA: Fosta Sotie a murit! Dezvaluiri despre relatia cu ADRIANA BAHMUTEANU

Afaceristul Silviu Prigoana a facut dezvaluiri cutremuratoare despre prima sa sotie, care a murit la varsta de 30 de ani. Este vorba despre femeia pe care Prigoana a iubit-o inainte de a se casatori cu Adriana.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )